Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti ba ovog k.urca gore........nepita se on nista......
u EU moze sve osim balinluka turci (oni pravi) i ovi nasi hibridni mjesanci pa siptari oni originalni i oni kosovski i makedonski nece nikad medju civilizaciju. kome je krivo, moze glavom u zid....... izatrke!!! :)
Još Island, Hrvatska i Federacija BiH. Do granice Austro-Ugarske odnosno Zapadnog Rimskog Carstva. Sve ostalo je Daleki Istok.
sta ce nama europa bolje da mi idemo sami... :)
joj najbolji su mi ovi kad dodju pa kazu \"sta ce nama europa bolje da mi idemo sami\" Pa majku vam vasu jer vi mislite da je BiH bolja od Francuske, Spanije, Njemacke, UK i ostalih koji su u toj EU ? Mozda mislite da BiH ima takav kapacitet da joj ne treba trziste i povlastice EU? Ma vi jednostavno nemate pojma. BiH se ne moze dogovoriti o najbanalnijim stvarima a kamoli da je ona neki faktor koji ne zeli ici u EU JER SVE MOZE SAMA RIJESIT.
Boze me sacuvaj te takve genocidne evrope \"stare drolje\" , evrope koja ima cime da se ponosi \"genocidom\"
@djordje Što je...što pjeniš jadan ne bio...Jesi ti možda demokrata...hahahaha Lijepo ti to razumiješ...ali ti smeta...PRIMITAK=PRIJEM...isto go.no drugo pakovanje... E moj crni djordje...kakve su tebe muke spopale...važno je kritizirati...Zar ne???
Pogledajmo to maloo iz ove perspektive. Kako stvari stoje Hrvatska ce bit oko 12 godina u pregovorima prije nego li dobije pravo na pristup EU-u(govorimo o sluzbenom datumu pocetka pregovora). Nijedna danasnja clanca nije toliko dugo bila na čekanju. To vam otprilike znači da bi Srbija trebala cekat do 2020. za pristup!!!(a to se nece dogodit).
DRUZE T I T O MI TI SE KUNEMO !
ma svabooooo je toooo!!! uvjek su bili pametni i uvjek su mi bili nekako dragi. sad poslije ovog ne znam sta da kazem. zivio CSU, zivio svabo!!
Ja čak mislim da BiH i nije potrebno punopravno članstvo EU-a. Možda je bolje da dobijemo kakav dobar ekonomski i strateški sporazum s njima, a da mi gradimo snažnu i stabilnu BiH. Uostalom, mali smo i utopili bi se u birokratiju i politiku EU-a.
djordje, da ti nisi jos jedan isfrustrirani baliya??? vidim zapjenio si nizasta. boli te sto je evropa u kojoj zivis i uzivas njene demokratska civilizacijska naslijedja, donijela odluku koja ih preventivno stiti od islamista i njihove najezde na evropsku civilizaciju.
Ti si sigurno jos spavao dok si ovaj komentar pisao.
cuj primitak! nabijem i vas i novokomponovani hrvatski i primitak, primitivci jedni!
aaaaaaa ha ha ha!!! dobar