Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Socijalizam strikes again.
"Desetine hiljada stanovnika Venecuele phrlilo je u susjednu zemlju Kolumbiju kako bi kupili hrani u lijekove nakon što su vlasti kratko otvorile granicu koja je bila zatvorena skoro godinu dana." Šta reći, koliko grešaka u jednoj jedinoj rečenici. KLIX FTW. NENADJEBIVI STE.
Kokain kokain to je prava stvar zivjela Kolumbija i Pablo Escobar..
hehehhe čari socjalizma uzele maha :D
........duševan aga taj predsjednik......pustio narod da si kupi hrane......vjerovatno im je oprostio i pravo prve bračne noći.......
NAFTA I GOSPODARSTVO: Venecuela je dolazila do novca samo od izvoza nafte i da su imali razuma, trebali su dio tih para investirati i u druge privredne grane možda čak i u kapitalističke države. Da su tako činili, mnogo bi lakše podnijeli posljedice današnje niske cijene crnog zlata.
Komunizam na djelu.
Ko ih hebe kad su budale...
Ovako i Sarajevo otvori svoju granicu vikendima, da cetalji iz okolnih suma imaju gdje izaci, vidjeti civilizaciju...
alo milion nepismenih, kakvi četalji crni?
Popišam ti se na Sarajevo! Kao BLISKI ISTOK A MILJACKA PRLJAVA, KAO SEPTIČKA!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)