Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SLAVICBLOOD pusti se šiitske šuplje iz "Iranskog kulturnog centra" u Sarajevu . Šijama-rafidijama su muslimani (suniti) dobri samo kao topovsko meso i ništa drugo. Nego, reci ti meni, zašto u Teheranu NEMA NI JEDNE SUNITSKE DZAMIJE ?!
i pogane šije-rafidije stali na stranu krstaša u osmom krstaškom ratu... Allah je najveći ! Muslimani će pobijediti !
Hm da, sljedeci konflikt je dobro obuceni i do zuba naoruzani Kurdi hoce napokon svoj Kurdistan da oslobode ..
Ebu Hurejre prenosi da je Allahov Poslanik sallAllahu alejhi ve selem rekao: “Crne zastave će doći iz Horasana. Niko neće biti u stanju da ih zaustavi sve dok napokon ne stignu u Eelya (Jerusalem) gdje će uzdignuti svoje zastave.”