Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel musliman(terorista) ? Ako nije musliman onda nije terorista,nego "umno poremecen".. fuj !
Ako je mahnit covjek (bilo koje vjere) pucao po ljudima, onda jeste umno poremecen. Ako je bilo koji covjek izvrsio napad, pri tome govorio Allahu ekber ili neki slicnu uzrecicu neke druge religije, a u cilju postizanja nekih ideoloskih, vjerskih ili politickih ciljeva, cesto kao dio sistematskog djelovanja u tom pravcu, onda jeste terorist!
Ma ja..znaci Brejvik nije terorista a koliko ih je pobio,a Mevlid jeste(ne branim ga uopste i osudjujem to sto je uradio,ali ako je Mevlid terorista onda je ovaj jos najmanje 10x veci terorista) jer je samo uzvikao Allahu Ekber(a ja ne znam da je Mevlid to govorio) ..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
a ovaj alexis je nedavno presao na islam ko da gledam
Ljetovo po Siriji ziher...
Bit će tako nešto, sigurno ... cc
kakvo je rasulo po bliskom Istoku..ovo je malo šta je pobio...trebao ih još izdegenečit..
Dobio otkaz pa puko ko focna
Ova Amerika je stvarno postala preopasna drzava za zivot.Pogledajte samo ovog manijaka: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4esQhaHzTd0
Polako,neka prodaje još koji dan ustanovit ce oni da je on imao veze sa teroristima govna jedna,sto nema ne proglase teroristom sada i cijeli narod Amerike.
od ranije je on poznat lokalnoj policiji
Radio sam za Amere nevjerovatnu paznju posvecuju sigurnosti ,isto tako u toj nevjerovatnoj sigurnosti imaju propuste da te glava zaboli ,Ovo je jedan od primjera gleda ti kakve gace nosis a uneses u bazu sta hoces.
Sranje u Ruandi
TERORISTA!!!!!!!
TERORISTA!!!!!!!
TERORISTA!!!!!!!
Obama je kreten, ili onaj koji mu pise govore. Kukavicki je banuti u mornaricku bazu maksimalne sigurnosti sa 3000 zaposlenika, u blizini Capitola, doma Kongresa i u centru Washingtona?
kako su smijesni ovi ameri,pale se na one swat fore,koji misevi.ko na counter-terorist win hahahahahah
A o čemu ti to? Da vam nije bilo Amerike nebi ni imali Kosovo...,Srbi bih vas još ubijali ko muhe.
Ako je jevrej zidov sta se cudite jevreji terorisu 30 god.planetu citavu.Civilizovane zemlje kapitalom i ucjenom.Palestinu 50 god .terorisu ruse civilima kuce prave svoje ruse imanja gaze tenkoma ubijaju djecu avionima itd.Pa znate zasto se desio jevreima holokaust pa u Njemackoj je sve bilo njihovo nijemci su bili njihove sluge u sopstvenoj zemlji dok nije hiletu prekipelo,jevreji su jednostavno pohlepno prokleti vidimo to po Palestini i po bankarskim sistemu kojim oni upravljaju.
@kraftwerk Ja sam cula da se radi o ami-vojniku, pa zato komentar u stilu - bumerang se vraca.
sta mu dođe Alexis Texas?
20 dolara....