Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došla časna sestra kod ginekologa na redovan pregled. Nakon kratkog pregleda doktor joj kaže ; - Sestro,pa vi ste trudni ! !  - To je nemoguće! Jeste li sigurni u vašu dijagnozu!!? - Da sestro,vi ste u četvrtom mjesecu trudnoće!! -Sva ljuta, časna sestra brže vrati se u samostan,ulazi u menzu gdje jedu popovi i ljutito se zadere ; - Tko je od vas drkao po svijecama ! ? 
Zamolio bih vas da ne likujete jer se ovo svakom može desiti.
@drinskysuperserb Četo, k nozi! hoćeš reći da Aladža i Ferhadija nemaju vrijednost? Ajde barem nekad pokušajte biti realni i priznati da je barbarstvo rušiti objekte stare 500 godina.
@drinskysuperserb Prvi put čujem za pojam emotivna vrijednost. Ja mislim da se kaže sentimentalna, ali hajde.. Aladža je bila prva džamija u BiH izgrađena osmanskim stilom, tj. sa kupolom po uzoru na Aja Sofiju. Napravljena je u 16. stoljeću i uvštena je na UNESCO listu svjetske baštine što dovoljno govori o njenoj vrijednosti. Također, taman i da je riječ o novogradnji, rušiti tuđe bogomolje nije uredu, to niti jedan zdrav um ne podržava, a takvih je kod vas jako malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko mi komentar izbrisa:)hahahh
Deda spalio Đenku.................
zar nam nije i poslanik zabranio da tuđe bogomolje ne diramo, pa samim tim ne bi trebali ni da likujemo sto je spontano zapalila se kao ni bilo koji drugi objekat, ne znam onda sta ovdje neki glume ili ne glume zapravo vec samo pokazuju koliko ne znaju svoje i odaju ruznu sliku ruznim rjecima i ostalim.
Nek nema stradalih. Sve se da popraviti...
ZAPALJENA JE I MAKEDONSKA PRAVOSLAVNA CRKVA U SYDNEYU IMA CAK I POVRIJEDENIH OVO IZGLEDA NEKO NAMJERNO RADI.
Kakva je to pravoslavna vjera gdje svaka drzava ima svoju crkvu i gdje se se mole samo u svojim crkvama, cudi me sto ne kazu jos i srpski bog.
Karma je kurva!
IDIL bio na liturgiji
Prepili za Vaskrs...al jebiga nije mi drago...i ove u Sarajevu smo cuvali u ratu...napravice oni jos stariju i bolju..
"Osjećam se kao da sam u košmaru sada", kratko je kazao svećenik Đikan Majstorović
Pijani Srbi pokvare givikt,cud je da je nisu zapalili davno.
@drinskysuperserb Ma jok za ovo su krivi domaci Turci.Ma ne pali niko bogomolje osim Srbi,oni su zaduzeni za to,pa ili bilo namjerno ili nehotce.
loš predznak. mile će u prdekanu
Šteta,znam ovu crkvu iz filmova :(
@OmarSharaf ne znam ti reći nazive filmova ali mislim da sam je vidjela u najmanje 3 filma kroz kadrove a u jednom starijem "detektivskom" filmu dio radnje ( tipično američko akciono ganjanje ) odvija se baš u crkvi i ispred nje. Nisam ni znala da je "srpska pravoslavna" i ta mi činjenica nije ni na kraj pameti bila jer je crkva bila u centru Manhattana u neposrednoj blizini Broadwaya. Žao mi je u svakom slučaju kao što mi je žao svake i bilo čije Bogomolje :(