Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Garaga Mustaficu Dabogda ti sin zeta doveo
Pa sam Bog i Kuran, stavlja u prvi saf nauku; nisu li prvi ajeti spušteni Poslaniku bili: IKRE BISMI RABIKE Mislite da je dragi Bog džaba na prvom mjestu poslao baš te ajete !! Nikako. Spas je upravo u nauci. Problem je što su Muslimani previše merhametli ljudi, a oko njih sve vukovi koji samo vrebaju priliku. Držati se Allahovog- Božijeg užeta NAUKE, rezultat će doći kad tad, i ovakve stvari i masakr više neće smjeti raditi. PS: ograđujem se od vjerskog fanatizma bilo koje vjere, pa tako i u Islamu, iz kojeg nažalost proizilazi totalno pogrešno tumačenje iste. Pa kao rezultat toga, danas imamo ovo što gledamo.
Ne do Bog nikome, Muslimani se moraju ujediniti i sve snage dati u nauku. Tu je ključ i spas, ako misle da se u budućnosti mogu braniti, moraju razvijati nove tehnologije i ići korak sa ostalima, kako znaju i umiju. Žao mi ove nevine djece i ljudi, tamame ih ko kokoši.
lahko je to, nauka je dostupna svima, potrebno je jedinstvo.
jao zakljucka, dobar si mi. nego, sto se tice tog bratstva, masa ih je zavrsila neke nauke, od doktora do advokata, pravnika itd..nije to problem, problema je tiranija kod njih u obliku vojske.
ja se prepala..mislila sam da su se samo meni ove glave u dimu prikazale..
Smrt cionistima fasistima i svima koji podrzavaju njihov fasizam....
https://www.facebook.com/photo.php?v=10204417692186531&set=vb.1357836194&type=2&theater
https://www.youtube.com/watch?v=Yu54aSM6QOE&feature=share
Al si ti postao opterećen ovim, može li ijedan članak proći bez tvojih "dubokoumnih" komentara i klipova koji ništa konkretno ne dokazuju? Užasno si naporan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)