Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@E hahahahahahah...koji si ti kralj, svaka ti cast...hahahahaha idi, vrati se u osnovnu skolu.....hahahahahahahahahahahahahahahaha
@E Kad si glup pa ne mozes skontati.
ibn mujo nek tvoje neonacizvjerine kuju konja po mjesecu sax. prvak u pustanju fasistickih porukka
exkluzivno To su nove taktike terorista,sabotaza naftne plaforme,pri cemu se izlijeva velika kolicina nafte,i velika crna mrlja nastaje u moru.Tako ce sada arapi teroristi,iskoristit tu mrlju,kao pokrivac,da udju u ameriku sa svojim super teroristickim ronilackim samoubilackim odijelima,koji ce iskoristit da u njemu prerone atlantik do zeljene lokacije.Ta odjela su specificna,sto imaju super teroristicke djepove,u koje mogu staviti svoje pasose i upute za za ronjenje i naravno djepne kurane,da bi nakon teroristickog napada,ameri uspjeli naci te dokumente na dubini od 5000 metara,i naravno okrivit one koji su uvjek krivi.A to su strasni bradati arapi teroristi,najteroristickiji od svih terorista,arapskog teroristickog polustrva koji su u skupu islamskih teroristickih emirata,javlja SRNA i ostale americke i zidovske divlje zivotinje(op.PV)
Uvijek zelite da ste u centru paznje-pa na bilo koji nacin vi debeli amerikanci-samo nas trujete