Nove tenzije između Irana i Zapada
0
Postrojenje za obogaćenje uranijuma počinje s operacijama
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli to majmun i kod tebe pise komentare dok se ti ne naucis
sarajevo-x FUJ gadovi jedni, tvorci mrznje i sovinizma. Pozabavite se ministrom obrazovanja SULJAGICEM koji tuce i zlostavlja suprugu.
selam braci irancima samo naprijed nastavite zanemarite prijetnje od krstaški terorista samo razvoj nek pocrkaju krstaški teroristi
molimo ne vrijedajte nas, posao zutog portala su lazi, jer lazi ima najvise... posebno na najposjecenijem portalu u mahali.
Sve podrške jedinoj muslimanskoj državi koja razmišlja na pravi način,znanje i učenje svaka Vam čast! Sami imaju svoje oružje i svoje ljude koji su složni! A ne ko one glupe Saudijske budale, samo Vi ližite dupence amerikancima prije ili kasnije će doći amerikanci u Saudijsku Arabiju džaba Vam zgrade,avoni,kapital,doći će amerikance da Vas oslobode od kraljevine i navodnog tiranina,samo to glupi saudijci ne vide i ne žele da vide nek Sheik kupuje svojoj zamotanoj sarmi Ferrari u svim mogućim bojama FUJ GADE MI SE!!! Ja sam sunnit ali mislim da smo daleko skrenuli da su nam mješavina evropskih i afričkih robova koja se danas nazivaju amerikancima draži od BRAĆE IRANACA!! GOD BLESS YOU IRAN AND YOUR PEOPLE :*
Ja bih samo da urednicima SAX je.be.m dijecu,rodjenu i nerodjenu,takodje umrle i zive,stare i mlade i da im pozelim sretnu 2012 sa zeljom da gledaju svoju djecu kako ih Rak rane jedu... Razlog:Na vijestima i slikama o modelima u bikinijima ste zabranili komentare kao i na vijestima o psima lutalicama a na vijestima o ratu,hodzama,popovima, vehabijama,srbima,muslimanima,hrvatima dopustate jer znate da samo tako mozete da privucete posjetu na sajtu jer dopustate balavcima i nacionalistima da se okupljaju kao Muhe na G.ovna i da vrijedjaju sve redom ne stedeci ni svetinje,ni umrle ni osakacene. E zato vam zelim da svoje namilije gledate kako pate u Rak ranama a vi im nemogli pomoc a takodje sve ovo vazi i za sve Nacionaliste na ovom ratnohuskasckom sajtu.....
Da vidimo hocel stisnut sup.ak pa ih napast ako se ustanovi da imaju atomsku.Sjevernu Koreju zaobidjose a stradase Irak,Afganistan....pa po njihovoj reziji Libija,Egipat...sto li,ne znam,,
zemlja koja je jedan od najvecih izvoznika nafte, koje je medju 5 najvecih eksploatatora prirodnih resursa, koja je jedna od vodecih u proizvodnji celika, struje i navodnjavanja i prehrane, koja je jedna od vodecih u svijetu po knjigama, filozofiji, istrazivanjima, nauci i literaturi...to je civilizacija koja nije po mjerilu zapada, te takva nije dobrodosla u svijet nuklearnog razvoja pa i naoruzanja i ekonomije. iran ukazuje da zapadna mjerila vrijednosti nisu jedini nacin zivota, razvoja i ekonomije. zapadu smeta sto iran na svoj nacin rusi koncept kapitalizma i uvjerenja koja oni plasiraju po svijetu preko medija kao jedino ispravno i jedino moguce! sve se vrti oko nafte i novca, gdje se iran zeli ugurati i pitati za misljenje a da ne krsi svoje principe kojima su zapadu gnusni! svako ima pravo na svoj odabir a zapad koji promovise to pravo ga krsi kad je iran u pitanju! ne branim iran, ali USA su jedine bacile atomsku i pobile svijet!
@Nina, mislimo isto,gadovi za cuzu.
\"Pa ako može SAD, Britanija, Francuska, Rusija, Njemačka, S.Korea, Japan, Kina, Indija i Izrael imati, što onda ne bi mogao i Iran?\" Jedan Pakistan je i previse za ovako mali svijet. \"Što bi nas manje strah bilo ovih 10 zemalja od samog Irana.\" Ko kaze da nas je manje strah? Mi bi svi najradje da niko nema nuklearno naoruzanje. Svaka nova clanica u klub nuklearnih sila nije nimalo dobrodosla. Od ovih svih nabrojanih jedino su UK i Njemacka dovoljno politicki zreli za posjedovanje takvog naoruzanja. K\' tome - Iran nije politicki/siguronosno stabilna zemlja, dok ove nabrojane ipak to jesu. Time je i rizik veci. \"S kim je to Iran zadnjih 300 godina rat vodio?\" Sa Irakom. Prije nisu bili dovoljno razvijeni da vode bilo kakav rat.
odgovor je jednostavan-zato sto su muslimani šiiti
\'\'SAD i druge zapadne zemlje sumnjaju da Iran pod okriljem civilnog nuklearnog programa pokušava da proizvede atomsku bombu\'\' Pa ako može SAD, Britanija, Francuska, Rusija, Njemačka, S.Korea, Japan, Kina, Indija i Izrael imati, što onda ne bi mogao i Iran? Što bi nas manje strah bilo ovih 10 zemalja od samog Irana. Na cemu temelje strah za Iran? Na tome sto ce i Iran dobiti rijec u globalnoj politici i ekonomiji???? Sto ce se i njih morati pitati za misljenje u buducnosti??? S kim je to Iran zadnjih 300 godina rat vodio, a skim su ovih 10 pobrojanih u zadnji 100godina? Veci mi je strah od tih 10 nego od Irana!
Nadam se da će uložiti više napora u mjere bezbjednosti po zdravlje, jer treba imati na umu da Bog čovjeku nije dao niti jedno čulo kojim bi mogao uočiti opasnost po svoje zdravlje ... sa jedne strane, vrlo je štetno po zdravlje biti ozračen (slično kao i sa rendgenskim zračenjem) ... sa druge strane, još je višestruko opasnije ako izvor radioaktivnosti dospje u unutrašnjost ljudskog tijela (na primjer udisanjem).
*ebo vas više iran u dupe i onaj mahmudnedzad
e moji iranci nemojte im dzaba prkosit izrokat ce vas kao i sve ostale bolje popustite i nadjite kompromis
piju im krv na slamku :)