Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretanak rezultat u borbi protiv klimatskih promjena... cak ni minimalni konsens na kom se mucno radilo nije postignut - sta je dakle postignuto? samo zahtjev da se nastavi sa radom - s r a m o t a
Sve je to farsa!!!! U osnovi kapitalističkog načina privređivanja je rast, rast koj ne preza ni od čega! Neće se dogovoriti u skorije vrijeme, ali ne treba odustati! Potrebno je vršiti konstantan pritisak kako bi se promjenila svijest! Pičimo u sunovrat!
Proslo je 2 sedmice u nekim \"pregovorima\". Vise su raspravljali kako bi trebalo da se nesta pokrene, nego da su konkretne prijedloge dali. I tako je proslo 2 sedmice i jucer su se usrali kada je kopenhagen trebao da zavrsi, a oni se nista nisu dogovorili, svijet bi im se tada rugao, pa su zato sto brze neko sranje skontali da nam zamazu oci kao lafo \"oni su se nesto dogovorili i rijesavaju problem\" ....ma malo sutra , kome vi suplju, Amerika, Kina, Rusija itd ce platiti neki iznos novca ovim siromasnim zemljama u razvoju, kao naknadu za njihovo (sitnica) zagadjenje, i svi sretni. E pa ljudi moji ne ide to tako !
Nisi se ti u stvari još probudio. Dogovorili su se da se nisu ništa dogovorili.
Lijepo je probuditi se i vidjeti ovakvu vijest. Nadajmo se samo da je ovo početak ka još pozitivnijim stvarima po pitanju ovih problema.