Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platiti i postaviti reklamu sa natpisom: U bilo kojem ratu između civiliziranih ljudi i divljaka podržite civilizirane ljude. Podržite Palestinu/Porazite nacizam i fasizam
Jesu konzervativan i nazadan narod. To nije razlog prozivati, lijepiti plakate i vrijedjati zar ne?
ovo je \"sloboda govora\" a bilo kakva rijec protiv jevreja odmah biva oznacena kao antisemitizam, toliko o \"slobodama\"
...ako ipak zafali svježeg keša...tu je čika rumsfeld da proizvede kakvu novu gripicu (pačju, guščju, teleću, etc)...
kojih civiliziranih jel onih što pobiše indijance i otese im zemlju, ili one sto pola afrike pretvoršie u roblje ili mozda one što baciše atomske bombe na hirošimu i nagasaki ili one sto hemijskim oruzjem i napalmom izrokase vijetnam i laos ili mozda one sto napadoše kubu, panamu, gvatemalu, somaliju, Iraq, afgahnistan, sudan, vijetnam, koreju,srbiju, pakistan, jemen... jel na te civilizirane mislite ili na neke druge?
pa zar nismo SVI protiv džihada?
@samo čas Zar NISTE svi protiv dzihada. E sad ako si shvatio, shvatio si.
...bilo kako bilo \"blackwater\" i \"dynacorp\" će hajrovat\'...
@realista tvojom civilazacijom samo kanibali mogu biti zadvljeni
Izraelci i amerikanci su najveci terosristi na svijetu...treba Iran sto prije da ove sravni sa zemljom da ih izbrise sa lica zemlje
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД КАО И ЦИОНИСТИ-ЈЕВРЕЈИ
U proslom ratu u BiH izmedju civilizovanih Hriscana i varvarskih Poturica/mudzehadina sam uvijek podrzavao civilizovano drustvo. Branimo civilizaciju od varvara i ne kukajmo nad njihovom sudbinom kada ih posteno smlatimo u bitkama.Za varvare rijec \'\'genocid\'\' ne treba primjenjivati,nego ih treba trijebiti iz civilizacije po kratkom postupku i u masovnim kolicinama.
@realista Znaci podrzavao si civilizovane Muslimane i Hrvate koji su se borili za slobodu a nisi podrzavao Hriscane jer su oni htjeli da oduzmu tu slobodu.
J..... i jedne i druge .. . ovi neandertalci samo traze neke razloge da ratuju ... mada stvarno vise pripisujem izraelcima stvaraju drzave na tudjoj teritoriji i onda pocinju pricati kako ih svi mrze ... pa dok niste oteli zemlju i prijetili komsijama, jevreji u jemenu saudijskoj i drugim drzavam su normalno zivjeli ...
@DK Onda je i Spanija sad pod Islamskom vlascu, muslimani su njom vladali. Procitaj malo knjiga. Jevreji su otisli iz Palestine, onda su dosli Muslimani, i nakon 500 godina su se Jevreji vratili, tvrdeci da je zemlja njihova.
Ovi sto podrzavaju I.z.r.a.e.l su i oni samo C.i.o.n.i.st.i koji ce odgovarati svome G.o.s.p.o.d.a.r..u jer su jednim dijelom odnosno podrzavanjem ucestvovali u u.b.i.j.an.j.u. djece,zena i ostalih c.i.v.i.la. u P.a.l.es.t.i.ni
Podrška iz RS!
I ja sam ZA!