Nakon 9 godina vojne intervencije
0
Posljednji američki vojnici napustili Irak
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri su uspjeli sta su htjeli, destabilizirali irak napravili ga vecom repliikom Bosne(zavadili sve zivo) naplajckali se koliko mogli, i napravili sebi odskonu bazu za napad na iran...
Idose fasisti svojim kucama. Valja pripremiti vojsku za nova pljackanja. Nadam se da ce ovo samo podstaci mudzahide Iraka da nastave sa jos zescom borbom protiv americkih marioneta u Iraku. Onih 3000 preostalih templara vratite kucama ali u crnim vrecama.
američka demokracija u Iraku ! http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html
4500 poginulih (cije porodice sad vlada mora na svola leda preuzeti), preko 30 000 ranjenih koji si ponovo na skrbi americke vlade. S obzirom kako je jeftino zdravstvo kuku njima 8-)
Pobjednik je onaj koji duze ostane na bojnom polju.
ampak,da li ti je poznato da amerikanci (dakle,raznorazne varijacije protestantske crkve) mrze katolike (vidi pod qu-klux-klan). da li ti je poznato da je jedini americki predsjednik,katolik,bio j.f. kennedy. pa pogledaj odnos engleskih protestanata prema irskim katolicima,pa ce ti -nadati se je - neke stvari biti jasnije. e moj ampak levo,ampak desno,suvise si ti zelen,a vec nadojen mrznjom...
Kad brod tone misevi prvi bjeze, to je odgovor na sve... Taktika premestanja snaga je vec oprobana tehnika.
NAKON 9 GODINA VOJNE OKUPACIJE
to ti ozbiljno?
eto amerikanci izgubiše još jedan rat