Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratujte kad niste normalni.
pa normalno da nismo normalni
ne znam za balije al za tebe se vidi iz aviona da si nenormalan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Predsednik Pornošenko (porky) 8 miliona svojih građana naziva teroristima i preti im istrebljenjem. Raspad Ukrajine će biti još krvaviji od rata u Jugoslaviji.
Ameri samo bace kost, a ovi ko kerovi odmah...Kako na Bliskom istoku, Africi...tako i kod Ruja...
Rusija je protiv clanica NATO-a i EU..
Glupaci, ne znaju da nemaju nikakve sanse protiv Rusije. To je kao da se mrav sprema da ratuje sa slonom.
Avganistancima cijeli NATO deset godina nije mogao nista iako ratuju prackama i kamenjem. Zavuku se u svoje pecine i jazbine, Avganistan je neprohodan i divlji i zato im nisu mogli nista kao sto je cijeli NATO ratovao sa talibanima 10 godina i nista nisu napravili.
Svijet ulazi u stanje hladnog rata i dijeli se na dva bloka, što su predznaci velikog sukoba. Ovo stanje nije posljedica odnosa Rusije i Amerike, nego ekonomska kriza kapitalizma. Istorija se ponavlja.
Bas tako. Ali to ne vazi za Bosnu. U Bosni nikad nece biti rata, zato je potrebno sto prije unistiti sto vise naoruzanja i municije. Cak i svu staru municiju OS treba sto hitnije unistiti da bi od hangara napravili terene za nase fudbalske zmajice.
@liberalizm Niko u globalnom sukobu ne može biti pošteđen pa ni BiH. Sada je Bosna već podjeljena na dva bloka i to je preduslov najžešćih sukoba. Neutralnost u takvoj zajednici ne može se postići bez obzira da li posjeduje oružje ili ne. Globalizacija je pokazala da su svi bili uključeni u proces bez obzira na protivljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mars ba Porosenko;Hoces da nas Putin sve sprzi X zrakama.
Ali Višegradske grupe! Pa koja je to grupa majke vam vaše? O Bože oplaka
Lisabon, Dejten, Visegrad ! dobro zvuci iako pomalo ambiociozno ! Zivjeli polupismeni novinari iz Klixa !
@ex-Efendija Ovo postaje komedija od novinarstva...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da im hoce puknut ofanzivu Ukrajinci, kako bi to dobro bilo
A joooooj od kad se spremate mater vam hebem. Sta cekate pregovore i pregovarace. Rusi vam komadaju i otimaju region po region. Koji su ovo junaci na rijecima
ukrajina se sprema da potjera divljacko cetnicko pleme ka obroncima indijske prapostojbine
comi the end jeste gazilivcivile a poslije kad mundjosi krenuse bojali ste se svoje sjenke ko i danas trebate citavu sipu za par ljudi
putin jede govna ko i tvoj vucic mozete svivzajedno na paradu ponosa jedino ste tu isti
zato su se i vratili cetnicke kukavice prpa
da hoce koja atomska od rusije il usa
...to bi se plašio, nit će on, nit će mu familija ginut na frontu...krvarenje je velikodušno namjenjeno fukari dopingovanoj "patriotizmom"...znamo iz našeg iskustva.
"ne plaši rata s ruskim snagama", rece lovac, i nastavi put sume da ulovi medvjeda... Ali kad je vidio medvjeda... Porosenko je pi***tina zesca... Da mu Rusi usetaju u Kijev, pobjegao bi glavom bez obzira...