Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta je tu izdaja ... možda to što su mu obama i merkel rekli da će ga branit, pa ništa
Ovacije americkog kongresa dok ubija svoj narod u Ukrajini. Nekako me to nimalo ne cudi od onih americkih hijena i ove karikature Porosenka. Sve je na svom mjestu. Bas kao i Sakasvili u Gruziji. Unesreci i narod i drzavu pa ode kod Amerikanaca po aplauze.
lol ja nisam znala da je premijer Ukrajine Jacenjuk katolik, baš zanimljiva ekipa na vlasti...
Upravi si, izdali su te oni koji ti aplaudiraju u Kongrsu. Zar si mislio da Američka vojska dolazi ratovati u Ukrajinu???
putko u 21 vijeku cijepa drzave, ali doce i njemu kraj .
sto sad ameri ne reaguju kao kad treba ubijat muslimane
"Bratunac - Srebrenica 1992: pucanje, glad, žeđ, požari, mrtvi ljudi na ulici, vrištanje, plač, trčanje, vikanje, izgubljenost, nemoć, traženje, bježanje… SRBI SU NAJVEĆI FAŠISTI NA SVIJETU, PROKLETNICI LAKO JE BILO TAKO RATOVATI I UBIJATI.
Evo prošo sam sve portale po regionu Slovenski, siol.net, večer.si.., Hrvatske, večernji.hr, 24sata.hr, index.hr...Bosanske klix.ba, slobodna-bosna.ba.... Crnogorske, portalanalitika.me, vijesti.me...Makedonske vesti.mk, novamakedonija.mk.... Albanski da ne prićam..SVI PLJUJU PO SRBIMA I TO STRAŠNO, NIKO IH NE PODNOSI, JEL VAS NIJE STID GENOCIDAŠI???
15 portala dnevno obići da se nadje tekst o Srbima Uau....
dosadan si više sa Srbima..
E nije Porosenko madaj blizu najsramnije izdaje,najsramnija izdaja je ona koja se desila 92-3-4 od strane hercegovaca vjestackih hrvata i klike sranjo i susak,glasat na refrendumu za nezavisnost drzave a nakon par mjeseci pocet oruzanu pobunu i udruzit snage sa neprijateljom te drzave toj presedan koji se nije desio u istoriji covjecanstva.
trica nisam u swedskoj u skotskoj sam,danas bio na glasanju,hahhahahah at trica zar nije veci presedan sto ti cinis zivis u drzavi koju nevolis sto se ne iselis i ti u swedsku il u smrdiju rusiju biraj dje ces samo bjezi od onog sto mrzis,ili si mozda i gore stvari radio ubijo komsije sto su izasle na referendum 92 ili sto se drukcije zovu i mole bogu.
hahahah trica bas bacas trice ocistili od fasista?samo si trebo napisat ocistili smo je na fasisticki nacin to bi bilo ispravano napisano,nista gore nema kad cetnici pisu o fasizmu to bi isto bilo kad bi onaj iz pjo-janga prico daj demokrata SK.
menscini da ces ti gore proci od janukovica................