Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce Saudija zemlja rijeka i zelenila :D
evo što ti je islamska ciganija -- tolike pare imaju, a nisu u stanju riješiti pitanje iznenadnih poplava! a, čuo sam i čitao da im glavni grad, i pored onih sjajnih šljokica i svakojakog američkog kiča, nema kanalizaciju!! imaju slike hiljada kamiona za ispumpavanje septičkih jama kako povremeno šljakaju!?
@kupo ne, oni seru oko kuće, đubre da hurme bolje rastu
Zivi pijesak ce da se pojavi !!!
Sad ce i u Arabiji da pustinje ozive odkise i trava poraste pa ce arapi moc gajit stoku i nece se vide morat prljat od pijesak i smrdit na naftu i benzin.
U pustinji - poplave. Zdravo.
U Švedskoj - nemiri. Zdravo. hahaha
Opomena gospodo, da osjetite bar malo patnje naroda iz susjedne zemlje na cije patnje ste ostali gluhi, nijemi i slijepi!
Tako je, dok nesto ne osjetis na svojoj kozi i ne znas kako je, kao sto kazes ovo je jedan mali djelic.
Bas tako ! A sto je jos vise porazavajuce ovi mogu ali ne zele da razumiju, dok zive u izobilju i nijemo posmatraju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)