Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzioneri se digli na noge zbog reforme.
obzirom da uvijek prepisujete i kasnite odlucite se vec jednom na kojem jeziku ce te pisati, prosli put je bio evakuiran a sad evakuisan nabyem vas lagano!
hebu ih arapi ... aj sto su svih 5 milion na socijali.. pa sas d i ovo
ti francuzi su bolesni i autodestruktivni.ja ne razumijam kako inače normalan čovjek može naseliti tolike odvratne arapske crnčuge u svoju zemlju i onda ih pustiti da ništa ne rade već da parazitski žive na socijalnoj pomoći i dječjim doplacima.kad im se uskrati socijalna pomoć oni podmeću bombe i pale aute kao fol u ime alaha.meni osobno ništa odvratnije na ovom svijetu nema od arapskih lijenih muslimanskih crnčuga.fuj!
je Sarkozy fashista i nacista, ljudi se sjetili kako ce ga handriti
Zasto bi neko dojavio uopste da ima bomba? Uvijek sam se pitao koja je poenta toga? Zar nije logicno postavit i kad eksplodira to je to. Cemu upozoravanje?