Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i pametnih sunita pa ne daju vehabijama da im kroje sudbinu, skidose ovog pritajenog bradonju i sjebase bratstvo/isil u pokusaju
Murtedi preuzeli vlast tako što su pobili oko hiljadu ljudi. A ovi nazovi-novinari sa klixa napišu tekst kao da se radi o mirotvorcima. Kakvi jadovi od novinara.
@Nikola Testa Uzmi knjigu pa nauči.
nakon masovnih uličnih protesta zbog mursijevog vladanja ? Jbt je li vi znate išta drugo nego prepisivati cnn i ostali sličan bullshit ? Mursi je legalni legitimni predsjednik Egipta kojeg je zatvorio GENERAL Sisi nakon što je izvršio VOJNI UDAR.
Zašto Klix ne izvještava o hapšenjima i pretresima Džamija u Njemačkoj gdje uhapšen veliki broj Boooošnjoookoo kao i pretresima desetina džamija koje se koriste za regrutaciju islamskih terorista ISIS-a ? Svi Njemački mediji govore o tome .
Hahahahahahahaha Jarane pa koji racku će vam Terorizam ?
Jarane ja nisam Srbin ja samo mrzim Muslimane i volim sve koji su eliminisali islamske teroriste diljem BejHa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)