Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psy OPs.
Samo se zatvori granica i stavi vojska na granicni prelaz
ako bi Rusija pokrenula migrantski napad na Rusiju????? Kako?
Putin ih o jadu zabavio.
Samo trpaj Vladimire. Gledam naše susjede,umjesto da se brinu što njima Njemačka,Austrija,Irska i druge zapadne države uzimaju stanovništvo pa moraju da uvoze Filipince,oni brinu o tome što muslimani dolaze u Njemačku,Švedsku,Holandiju... E moji Hrvati,uživili se u to što su u EU, ne kontaju da njihov problem nije ono što se dešava u Frankfurtu već u Osijeku.
Shotmaker....e ebiga sad koji racku po toj logici i tebe handri šta se dešava u Osijeku i Hrvatskoj. Svako voli zabijati nos tamo gdje mu mjesto nije 🤔
boli me q za talin. vidite hoće li struju poskupiti. što se bavite ovim glupostima to niti koga zanima (osim vas) nit ga je briga.
Migrantski napad 🤣🤣🤣 Sta je onda u Bosni bilo migrantska invazija ? 😁
Putko ce njih sve okolo lagano staviti u paranoju
Izgleda da Zionisti ubili Yahyu Sinwara :(
Bas steta takvog kretena