Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SAD SU SVABE JEBALE JEZA U LEDJA.PRAVITI ISLAMSKO-TERORISTICKI CENTAR JE KAO DA OSTAVIS LISICU DA CUVA KOKOSINJAC.ALI TREBA NJIMA I GORE.ZASLUZIO JE TO BARBARSKO ZLOCINACKI NJEMACKI NAROD.
Jos koja decenija tursko kopile i bice ti unuce Abdulah ... jos samo malo
Kako kome - e jadan ti što živiš u državi sa više od 50% Islamski terorista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dzamija po dzamija sve do Vatikana. Amin.
Treba tebii i takvimakao sto si ti zatvor po zatvor, pa posle zatvora mrs u S. Arabiju.
Bosna u Srcu vlasino smrdljiva, bit ce Islama na ovom svijetu makar ne bilo pravo tebi i ostalim vlasinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ih grade po krscanskim zemljama dok se u islamskim poput Saudi Arabije i Somalije i mnogih drugih ne dopusta gradnja crkava i propovjedanje bilo koje druge religije osim islama.
Jah brate, ali to nije zbog Islama, već zbog 'muslimana'. Kako? Vjerovatno znaš da je jug Španije i Jug Italije bio jedno vrijeme pod vlašću muslimana. Također znaš da, prije širenja islama, sjever Afrike i jedan dio sjeverne Arabije bio pod vlašću kršćana. Eh sad, kršćani su i dan danas prisutni u tom području, istina u dosta manjem broju, ali su prisutni, poput Kopta u Egiptu npr. A gdje su muslimani koji su naseljavali područja Španije i Sicilije? Nema ih... Islam i muslimani su sami po sebi je tolerantani i uvažavaju prava drugih, ali 'muslimani' koji zastupaju ekstremističke ideje (što je, usput, zabranjeno jer je Poslanik s.a.v.s. zabranio pretjerivanje pa čak i u vjeri) i oni 'muslimani' koji, sada u Siriji, raspore tijelo svog neprijatelja da bi konzumirali njegovo srce, oni su ti koji predstavljaju ogroman problem (a takvo ponašanje ne da nema utemeljenja u islamu, nego je samo po sebi zabranjeno).
i ova Njemacka bas zaostala zemlja, jedna od siromasnijih u svijetu zbog muslimana
Njemci su tamo primili muslimane koji su pobjegli iz siromašnih i zatucanih islamskih zemalja. I sam Kavazović to priznaje: -Naša ademovska braća kršćani našli su mjesta u svojoj širokoj duši i za nas bosanske muslimane, otvorili nam svoja vrata, prihvatili nas i zaštitili. Naša je velika zahvalnost za tu njihovu zemaljsku pažnju i pomoć, ali i za širinu duha koju su pokazali - rekao je tom prilikom reis Kavazović.
pa bas i ja kazem, i onaj Dubai pravo zatucan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MAŠALLAH :)))