Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, ujedinjen narod je rekao sta misli o nazadnom zakonu.
To je ta evropska žena, koja se bori za svoja prava i koja ne dozvoljava da je vraćaju u srednji vijek. Bravo Poljakinje! Svaka vam čast!
moje tijelo....moja odluka***
U potpunosti se slazem. Samo u isto vreme smatram da treba uvesti i zakon da ukoliko pripadnica lepseg pola potpuno samostalno donese odluku oko abortusa, odnosno odbijanja istog, samostalno treba i da snosi troskove te odluke.
mislim da se malo koji muskarac lati novcanika kada je abortus u pitanju, obicno kazu nije moje. zene su pretezno same u ovom problemu***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Bog te yebo nisam trebo.. da sam znao ja bi stao"
Zensko sam ali shvatite, abortus je ubistvo. Sama sam pogrijesila i sebi priznala sta sam napravila. Svi su me ubjedili da je to okej ali kada sam sams uzela i izucavala te stvari, shvatila sam kolika je to obmana i koliko djece se ubije dnevno. Pokajala sam se za ono sto sam napravila kao klinka.
Kriva sam sama sebi i krivicu sam trebala snositi a ne iskaliti to na najekom i najslabijem ljudskom bicu koje je u meni trebalo imati sigurnost. To je sve zato sto su danasnje zene egocentricne i bezobrazne i vole sebe vise nego momka i djecu i muza i bilo sto. To nisu zene i ja sam bila takva, to su hodajuci grobovi i nikada vise ne zelim biti tako bezbrizna.
Muskarac te siluje , ostanes trudna, momak te ostavi ako zatrudnis.... i onda ' anamo on" odredjuje o abortusu i donosi zakone????