Odgovor na rusku ucjenu
1
Poljska gradi sistem proturaketne odbrane
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od BiH možemo očekivati samo ovakve naslove: \"BiH planira potrošiti do 400 miliona američkih dolara na izgradnju vjerskih objekata.\"
nek i rusi naprave na kubi isto to ha ya
re ops Bolesni um ti je zaslijepio razum. Nakvi genocidaši? Ajd mi objasni tu frazu? Za sve ostalo te razumijem jer je tvoj intelekt na nivou trulog kiselog krastavca pa sebi možeš da daješ za pravo izositi ovakve konstatacije a da nisi svjestan šta uopšte pišeš! Možda je to zbog tvojih godina? A što se tiče Rusa i poljskog protivraketnog štita moje mišljenje je da ako rusi odluče upotrijebiti nuklearno oružje, nema tog štita koji će ih spriječiti da \"dostave\" A bombu. Mora li se nuklearka nalaziti kao bojeva glava neke rakete? Znači, ovo je priča za neuke i glupave. Zapamtite nema odbrane od ruskih nuklearki.
i jos jednom Poljska se našla između dvije sile i ako šta bude biće prva napadnuta i najviše nadrljat.
kad te pamet iznevjeri i kad dodjes uza zid i nemas kud ti samo govori sve je to cionisticka zavjera, za sve su masoni krivi.
da ste ptolike pare dali sirotinji mamu vam je.em
tako je-generalno opkruziti pravoslavnu Rusku stoku ukljucujuci i Srbopravoslavne Genocidne cigane fasiste srbe i u SIBIR!
Trebaju se ujediniti svi Slaveni i muslimani i Rusi i Turci i Arapi i zaboraviri sve razlike.Samo tako možemo pobjediti cioniste koji su zavladali zapadom i koji nam piju krv.
Hahahaha to u venama se zove globalizacija.
Poljaci nemojte na bracu Slavene budimo ujedinjeni protiv kapitalistickih zvijeri, zajedno Juzni, Zapadni i Istocni Slaveni u venama nam tece ista krv
U PRVOJ BUDUCOJ RAKETNO RAZMJENI USA I RUSIJE STRADAT CE P O LJ SK A !!!
Naravno kad djecu još u vrtićima uče da postoji imaginarni Bog za kog ne vrijede prirodni zakoni.
Ne zajebajite se Poljaci. Opet za interes stranih gospodara napadate svoju Slavensku bracu. Zavrsite kao prosli put. Ponovice se Katjinska suma !!
rusija još uvijek nije izgubila pretenzije prema Evropi. neće se evropa nikad predat u ruke alkosima