Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh ala se ovi \"miroljubivi\" Kršćani pale na ovog Breveika. Čudno za takve \"miroljubive\" i nadasve \"demokratične\" likove. A kroz istoriju počinili su više zločina od bilo koga počevši od Krstaških vojni preko Inkvizicije pa sve do organizirane koljačine kršćanskih protestanata. Pogledajte samo stav crkve za vrijeme II svjetskog i sve će vam biti jasno. Današnji papa je u mladosti bio Hitler-jugend. Kakvih oni imaju fundamentalista i terrorista ,ovaj Breveik je isprdak u vjetru.
poljaci su inace zadrti u religiju.. nesto kao arapi.. srbi,hrvati i bosanski talibancici(ovdje mislim na one tipa gornja maoca)
jest krscanski terorista.. a i muslimanskih ima na bacanje.. Znaci j3b0 vas allal-l i isus i djevica marija i sveti duh i muhamed... et jeste sad svi namireni?
ah zašto nije uspio taj k.r.e.t.en, sad bi bar stotinjak katoličkih Papaka tj Poljaka bilo manje...
ah zašto nije uspio taj k.r.e.t.en, sad bi bar stotinjak katoličkih Papaka tj Poljaka bilo manje...
Ovi koji su puno u školu išli, nisi baš svoji :D
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job ba
KRSCANSKI TERORISTA molio bih lijepo dosta je vise dvostrukih arsina
u 3pm. sta je ovo s ljudima. sve pomahnitalo. strasno!!!
viditeli sta znaju ....,krishcanski teroristi...!
Ove muslim...nacionaliste(F.A.Š.I.S.T.E) nabijem na tuki Hajd lijepo marš s ovog portala
-hoce poljak samo kad nema wotke za popit, grize naokolo...!
Suocen s 5 godina za dizanje Parlamenta u zrak, i vladinih sluzbenika !? Da je musliman ne bi nikad vise vidio svjetlo dana...
i onda muslimani teroriste
Da li baš Brejvikom ??? Možda je antiraketni štit u pitanju !