Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad hoce i ovi donaciju od usa da odbrane evropu koliko vam treba milijardi
Ne sikirajte se bit ce optuzena neka islamska drzava ili neki muslimanski teroristi
Jest, inače su Rusi poznati po tome. Poljaci su veliki fašisti i nacionalisti, historijski mrze Ruse, a upalili su se i oni iz prdeža zvanog baltičke zemlje. Ljudi lagano uklanjaju spomenike antifašističke borbe iz drugog svjetskog rata. Sunovrat čovječanstva.
Jos malo zapadne propagande molim
Dakle vijest je da neko nešto kaže da bi Moglo biti a u stvari se nije desilo. Pa mogli ste onda komotno umjesto Rusi napisati npr Belgijanci ili Francuzi. Ili npr Talijani tvrde da će se prekosutra vanzemaljaci iskrcati u Rimu.
Zlocesti Rusi 😈
U mene u selu je hodza uveo vanredno stanje ak' se rusi pocnu bacat raketama imamo spreman proporcijalan odgovor - 20 profesionalnih bacacica sihra ce ih zasut' od ukrajinske granice do aljaske. Neselektivno! 😤
Glup si
Zaboravio rus da im je 6. Armija okupirala Moskvu, i to u ofanzivi pod uslovima zime i ratujuci jos na 10 drugih frontova. Rusi klasicnim ratovanjem nemaju sanse protiv Zapada, ali ako bi isli na nuklearni rat, mogli bi da uniste Europu, ali bi to bilo ujedno i sopstveno samounistenje, tako da do rata Nato-a i Rusije nece doci, barem ne planski, ali posto je situacija zategnuta, dovoljna je jedna zalutala raketa da izazove svjetski rat.
Gdje si ti učio historiju/povjest drug?Došli do periferije i onda ih Ivan natjerao sve do Berlina,a naciste na smetljištu historije ostavio.
Nisam cest u komentarima i stvarno ne razumijem kako neko moze pisati komentare a članak objavljen prije 1 min . Kako je toj osobi zanimljivo u zivotu .