Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamski terorizam, islamski ekstremizam... A sto nikad ne napisete nesto da \"neko\" vodi ratove u tudjim zemljama, otimajuci tudju naftu i prirodna dobra. Jadni ste vi sa SA-X.COM. Guze bi dali za pare, jer morate raditi kako vam se naredi.
Najbolji i jedini \"lijek\" za islamski ekstremizam jeste UKIDANJE teroristicke organizacije Izrael, povratak protjeranih sa teritorije Palestine (cijele) i njihovo preuzimanje SUVERENITETA nad cijelom teritorijom Palestine, i NISTA DRUGO.