Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJE GOVNO OD PORTALA;NEMOZES POSTOVAT DA SI PEGAMBER J.E.B.EM VAM M.A.M.E ADMINI
SAMO DA J.E.B.EM M.AM.E ADMINIMA ZATO STO POKUSAVAM DA POASTUJEM EVO 10 PUT
\"We must secure the existence of our people and a future for white children\" Od kad je to Hitler davao izjave na Engleskom, kraj rasno i leksicki cistog Njemackog Jezika? Eh i da... \"Heil\" se ne pise \"Hail\". Opet, iz razloga jer Hitler nije bio Amer ili Englez vec Svabo. (Ok... Austrijanac, no isti k. drugo pakovanje.)
ss soldaten mozda i jest govno ali ti govno posjecujes i to ne samo da posjecujes vec trosis vrijeme da dajes i komentare hehehe Znaci govno zadovoljava tvoj kriteri
ss soldaten prvo kaže \"hail from serbia\", a zatim piše na ijekavici. Ajd dobro.
14 - označava slogan od četrnaest riječi \"We must secure the existence of our people and a future for white children\" (Moramo osigurati budućnost naših ljudi i budućnost za bijelu djecu) 88 - označava izraz \"Heil Hitler\" A ovo govno od sajta je muslimansko zato 14/88
18/88 kralju ,
@dape1, misliš da opština ili njeni političari prodaju tu kuću? Kuća je očigledno u privatnom vlasništvu i zato se prodaje. 2,2 miliona eura nije mala para, a što se muzeja tiče, trebao bi se napraviti muzej koji govori o liku i djelu Hitlera, dakle o njegovim nedjelima. Ali svakako bi i takav muzej mogao biti samo hodočašće ekstremistima, jer nacisti su inače uglavnom ponosni tim nacističkim zlodjelima, dok je nijekanje holokausta samo jedna vrsta političke korektnosti sa njihove strane.
hail from serbia 14/88
Političari brinu da Hitlerovu kuću ne kupe ekstremisti pa da je tako sigurno nebi ni prodavali napravili bi \"muzej\" al posto dosta takvih ima sto se navodno njih boje stavili su na prodaju.Zna se i ko ce to uzet;)