Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda se o sebi zabavili.
Sve za vlast pa i po vlastitom narodu, Putin, Netanyahu, Vučić, Orban isti sistem.
Sto dopuste da ih biju pendrecima. Ako su im njihovi zarobljeni kao taoci kod Hamasa trebaju se borit sa svojom drzavom da prekinu genocid i da se dogovore sa Hamasom.
Gdje si sad demokratske SAD da izvrše invaziju na Izrael, da svrgnu diktaturu? Ja kako se sjećam to im je bio razlog da napadnu Libiju. To izgleda samo važi za muslimane, za ostale se ne važi.
Logika demokratije je imate pravo na proteste,ali protestima ništa nećete promjeniti .
Neće na dobro
FAŠISTIČKA DRŽAVA!!!!!
Kad su ovako brutalni prema svojim neistomišljenicima, uz prisustvo medija, zamislite brutalnost prema Palestincima. Doći će šejtan po svoje, cionisti odvratni.
sta kaze EU za nasilje
A ljudska prava, a sloboda govora? Je li sada neko treba da napravi invaziju da zaštiti nevine demonstracije? Majku li vam lopovsku.
Gestapo.
Rasizam i demokratija ne idu zajedno. U rasističkom društvu, ako ne bude katarze i pozitivne reforme, to će postati diktatura, prije ili poslije.
Niko bre nesme da vas bije samo Netanyahu
Niko bre nesme da vas bije samo Netanyahu
koliko glupsonskih komentara pogotovo od ovih sto pisu ekavicom, tacno isijava viši intelekt iz njih
Inace je tata Yair Lapida rodjen u Novom Sadu.....
https://www.logicno.com/politika/silovanja-zena-i-muskaraca-mucenja-uhicenja-u-gazi-suocavaju-se-s-neizmjernim-zlostavljanjem-kaze-un.html