Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdoganov rezim ima vise pristalica nego pobunjenika. Toliko o tome.
Hoćete demokratiju po modelu Libije bagro prozapadna.Napravili vam zemlju i otplatili sve dugove sad treba rušit jel?!Nemate kao pravo glasa.Vojsku da istjera da ih gazi tenkovima zaslužuju sa ovakvim tretmanom prema pravednom vladaru.Nijedan pravi vjernik neće ustati protiv pravednog vladara, a Erdoan to jeste i njegova partija, inače ne bi bili na vlasti tolike godine, a diktator samopostavljeni sigurno nije.Izabran je demokratski.Pravi vjernik će prepoznati pravu pozadinu svega ovoga, naročito nastavkom demonstracija i nakon izjave Erdoana da neće graditi objekat.
Gamad izdajničko plaćenićka. Turski Brkani, Šarani, Štukani i krkani na djelu.
Sad ovo nisu demonstranti ovo treba ubit brasno u njima.
Konacni su pokazali pravo lice. Nije njima stalo do parkova vec je problem uspjesan Erdogan. Treba stoku zatvoriti.
Mnogi demostranti su i vjernici, ali nisu stoka sa kojom se može manipulisati.
Stoka smo mi u BiH koji šutimo tolike godine i puštamo da nas pravi izdajnici naroda predstavljaju, a ovaj je napravio da ima hljeba i budućnosti za njihovu djecu.