Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL odgovoran sto nije bila bomba
Da li je isti i službeno prihvatio odgovornost radi toga ?
@MrZukorlliic E bas tako ti je tata opcio sa kcerkom pa si ti nastao.
Sto ovi idioti sto klix-aju izblatise islam i muslimane, Na planeti nema vech idiota kao na balkanu.
@ultrasnapoli Mir i vama,trebali bi se svi u ogledalo pogledati ne zbog fizickog izgleda vec zbog ne ljudskosti nedjela i primitivizma.
www.webznalci.com Internet zarada
eno pisu da je rijec o fahrinom paketu iz 2014 kad su bile poplave
Upravo slušam u čitavoj evropi baljezganje na temu, ne razumijem te silne evrospke jezike al ne vjerujem iz ovog ili onog razloga da je i jedan objavio demnati. Žalosno je zaista čim se danas svijet bavi mjesto da se bavi sobom.
ovi i ne znaju sta traze.
jel moze slika? zanima me kako je neki paket sumnjiv a neki nije
Šta reči glede onoga Galijaševičevog učenika ( a možda je i on sam glavom i naočalama) što je tim povodom na Klixu već uspješno povezao ( uz obbilje dokaza) bošnjake i ISIL na stadionu u Londonu s karikaturama Muhameda u Danskoj. :)) Nasuprot tome moja malenkost je predložila da se provjeri da nakon detonacije u sumnjivoj kesi nisu pronađene ostaci ženske gaćica i korištenih prezervativa. Znate onaj srpski film o gangsterima : DUUUULE SAVIĆ !! :)))
e ovo je clanak za onog s nikom saran u stilu prijatelju stari.... te PARANOJA paprika patlidzan sumljiva kutija itd...
Strah je covjekov najveci neprijatelj