Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahm-i-Nedžad uzeo je Hitlera za uzor, ali nije pročitao priču do kraja. Na njegov uzor, Adolfa, atentat su pokušali Njemci, ali nisu uspjeli pa se na kraju morao sam ubiti.
gorane proveri svoje informacije pre nego sto pocnes da lupas gluposti. Danasnji jevreji su se doselili iz evrope u palestinu. Naseljavanje je pocelo pocetkom 20og veka iz zemalja zapadne evrope. posle pada istocnog bloka i pocetkom devedesetih tu se je napunilo i ruske bagre. Procenat jevreja koji su starosedeoci palestine je oko 6%
Današnji Izraelci su starosjedici ali u Poljskoj i Rusiji. Cionizam je rasizam.
Za neupućene: Cionizam je pokret koji je imao za cilj obnavljanje jevrejske države i nema veze nikakve sa fašizmom tutkumi! Sasvim legalan pokret. Uostalom Jevreji su na prostoru Palestine starosjedioci a Arapi su doseljenici.
addmmiineeee nayeebeem ti se djeeteeta malog
Nek Allah dragi sacuva dvojicu najvecih muslimana danasnjice: Mahmoud Ahmadinejada i Ekrema Jevrica. Oni su ponos dvije milijarde muslimana sirom svijeta. BIH4EVER KAKO CES ZABORAVITI NA FAHRU RAONJCICA...PA ON JE TIPICAN BOSNJO, GLUP. POLUPISMEN, ZADRIGO KO VOLUSINA, SELJAK..ON MORA POSTATI VAS PREDSJEDNIK JER JE ON TIPICAN PREDSTAVNIK BOSNJASTVA...
Snimak uzivo? Ko li pise ove vijesti. Phuj.
OBJAVLJENO 29.7.2010.http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=6983%3Akolumna-etvrtkom-marka-francikovia-u-oekivanju-rata&catid=35%3Akolumne&Itemid=155
hhehe.U iranu ljudi proizvode morsku vodu u pitku,a u americi pretvaraju more u naftu.sve za dolare.covjek je htjeo lijepo da poprica na tv debati kao predsjednik s predsjednikom o svjetskim problemima kao sto su problem vode,klimatske promjene,kao i moguca saradnja,a dobio je ovaj atentat,ali isikreno nedjo je hrabar covjek,i iza njega stoji narod,pa sta god da mu se desi,ostavlja iza sebe obrazovan,jak i ujedinjen narod.
Zar nije htio direktne razgovore sa Obamom? Eto dobio je što je tražio, ovako Jenkiji pričaju sa Trećim svijetom.
ih puno je to, tamam je Marini i petaka...i ne vrijedi više...
marina hoces da zaradis cvaju??
šteta što te nisu ubili skote islamski dabogda crko, pu pu sotono neviđena!
Kakav idiot. Nikad muslimani neće na zelenu granu. Bože blagosovi Ameriku...
Nemoj da zaboraviš onog mučenika što mu je Izraelka dala jer nije znala da je Arap. On je najveći junak i idol Bošnjacima. Njegov svijetli primjer slijedim kad idem snašama u Lukavicu.