Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam polako gubi tlo pod nogama .. ima zapada da ih tek sada drzi u bjedi i sirmastvu vjekovima .. pogledajte samo bradate krezave jadnike od pakistana do turske sto pale americke zastave ..
Obradovao me naslov, ali do kada cu biti radostan neznam. Gdje ces veceg dokaza protiv Netayahu-a od toga da je javno na TV-u rekao da su vojnici ispravno postupili. On i njegovi generali javno podrzavaju ubistva. Dokaza na svake strane, ali sumnjam da ce biti nesto konkretno. Jedino dzihad moze zaustaviti nasilne jevreje, nista od praznih rijeci i istaga.....
Posaljite Tursku SUGU u 3 lijepe PM
puno se stvari mijenja u svjetskoj politici.i mnoge stvari polahko lijezu na svoje mjesto.muslimanske zemlje su dobro ojacale.
hm
~~~NEW: http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/