Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo morsko Pseto who cares
GAMAAAAAAD.........ŽUTA........GLUPA.......
pa mi pobijemo pet puta vise krava, volova ,kokoski, guski,ovaca,svinja...itd pa u nekim drzavama cak i konje kolju to je samo druga tradicija i nacin ishrane pa u kini jedu pse, ja nikad ne bih jeo psa ali i kad bi indijci zabranili da jedem kravlje meso ja bi njih ignorisao kao sto ovi ignorisu zapadnjacki nacin i kulturu ishrane Zasto je sve sto je razlicito uvjek stavljeno u negativan kontekst. Uredu bi bilo da ne jedemo nikakvo meso al sad da biramo koja zivotinja ima pravo da bude ostavljena na miru i slobodi a koja ne je glupo i neshvatljivo
@hahaha Valjas gluposti @hahaha i ti isto
Ovo su Srbi uradili.Ovo je podvala,pazite kad vam kazem krivi su Srbi,ima da odgovaraju za ovo.Tadic odma da se izvini
Podavili se sa supom ako Bog da :(
Jebaji ga, onda mozemo da kazemo i pokolj kokosi, srdela, jagnjadi. Cista budalastina. Pokolj zelene salate i paradajza.
koji de-bi-lizam ccc
Sve dok ih jednom zemljotres ne sravn* za sva vremena
atomska bomba jedino moze spametovat ove kineze iz japana
nije samo to, nego ta se peraja prvo susi 3 dana na suncu, pa se onda vlakna dobro isperu vodom, da se miris mokrace ukloni (ajkule imaju takav metabolizam da minimalizira ispustanje mokrace iz tijela). nakon toga se vlakna skuhaju sa povrcem, ali kako ta supa onda nema nikakvog ukusa, onda se doda kokosija kocka. elem, glupost zesca.
pa stvarno nisu normalni, haj da sve iskoriste pa i nekako, a oni samo peraje, ccc, koji pacenici
eto to su čari kapitalizma. materijalno iznad svega.
eh da Bog da vam ta supa na nos izasla
..Stravicno!!... Treba Tu Zutu Rasu Potamaniti Skroz!!...