Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nebi dobila 15 godina zatvora da je na komade isjekla 8 ucenika...i prilikom hapsenja ubila 4 prolaznika i 3 policajca.
6 godina, 3 bi odsluzila i 3 uvjetno
Pa je3o te grob, kod nas ratnim zločincima ne daju toliko. Zato je Amerika država a mi smo na Balkanu obične licemjerne splačine.
draga profesorice pa u katolickoj skoli radit a takvo ponasanje hehe ;)
Nastrana drolja! Odmjerena joj je ispravna kazna. Nažalost, kod nas se i za ubistvo dobiva manje.
jebo vaku djecu, kad govore i prijavljuju sve. Gdje ce je prijavit uslugu im učinila cccc
Sto nije bilo pohotnih uciteljica kad sam ja isao u skolu, nego babe osusene...
Ako je žensko sa 15 godina nezrelo i sex s njom se smatra silovanjem, onda je i muško od 15 godina nezrelo i sex s njim se smatra silovanjem. Samo što će to muška strana lakše podnijet :D Zatvorska kazna + registrovat je kao silovatelja + društvo da ju osuđuje = ravnopravnost sa muškarcima. Tamo u SAD muškarca samo nek lažno optuže za silovanje, gotov je, bolje mu je u Meksiko da seli, neka malo i po ljepšim polovinama. :D
Ako može kaznu služit kod mene .... o mom trošku .... pa neka me povremeno i zlostavlja ... preuzimam rizik dragovoljno . . .
Realno, da je praši moj sin od 15 godina, ja se ne bih žalio. Pa ne govorimo o djetetu od 10 godina.
nigdje veze.
Da u moje vrijeme bi ovako darovitih profesorica, ja je nikad prijavio ne bih . . .
Dobro je prosla da zivi u Islamsloj Drzavi ...
Mi nismo imali ovakvih profesorki
E, baš se nasmijah komentarima...
Amerikanci i njihovo, tamo zive isto glupi vjerski fanatici ko i u zabitima po arapskim zemljama. Od onog se nikad nije bjezalo. Ovo ce otici na visi sud i na kraju biti dvi godine u vrh glave, nego sutkinja vidila nacin da malo dobije novinarske paznje.
Ova je baš ozbiljno shvatila svoju profesiju... Podučavanje prirodnog načina reprodukcije... Hm... :P
malo se sesali :)