Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabrajajuci predznake Sudnje dana Poslanik Muhammed a.s je rekao : " i kada se pojave pjevačice i muzika, i kada se počne ispijati alkohol, i kada zadnje generacije muslimana počnu proklinjati prve generacije muslimana – neka tada iščekuju užareni vjetar i zemljotres i propadanje u zemlju i gađanje iz vazduha(padanje meteorita) i razna čuda, koja će nailaziti jedno za drugim, poput ogrlice koja pukne pa zrna, sve jedno za drugim, počnu ispadati!” (Sunen Tirmizi, br.2211.
nabiijem i tebe i njega... xD
Hahahah BTK jesi smiješan. Cooleru stari. Ispao si Cool na KLIX-u jbt!!! Eeeeeeeeeeeej ISPAO SI COOL NA KLIX-u HAVERU BA!!! BRAVO, BRAVO, I JOŠ JEDNOM BRAVO. MOLIM TE DAJ NAM JOŠ TVOJIH KOMENTARA, POSTOVA, OPASKI... U KOJIMA SI OVAKO COOL. DA TE SLAVIMO I VELIČAMO, DA TI SE DIVIMO, TVOM SMISLU ZA HUMOR I DA BUDEŠ COOL JER TI TO ZASLUŽUJEŠ.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje je onaj mali što se jučer rugao Allahovoj moći i tvrdio kako u naprednim zamljama (kao što je US) savremena oprema gasi požar, a ne Božija milost i volja? E pa jarane, Božijom voljom i zemlja može da te proguta ;)
educiraj se, pročitaj bar slikovnicu...
Kada neko nema nikakvog argumenta, kada nema šta da kaže, tada ili počne da vrijeđa ili ako je u mogućnosti udari. Tužno, ali istinito.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čisto "Reply" ovima koji u svemu vide Sudnji dan i "Allah je najveći"... Nedavno sam bio na Floridi, i ovo što se desilo ovoj vili oni zovu "sink holes" i dešava se s vremena na vrijeme (čak imaju i posebne police osiguranja, baš za ovo). Uzrok tome je što je tlo na Floridi mekano i pješčano, a pritome jako vlažno s puno podzemnih voda. I zbog toga se dešava da se nekada tlo ponaša kao živi pijesak i jednostavno propada pod težinom građevine, jer nema ništa da ga drži.
bravo. sink ili slivnik na našem, se desi usljed djelovanja podzemnih voda. sve što si napisao je tačno. ni jedan od 'bogova' nema ništa s ovim.
tebi baš dosadno pa tabiriš kroz mjesec dana stare članke hahahah :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je se ovo kojim slučajem kod nas desilo svi bi govorili "Ovo samo kod nas ima, aj gdje živimo"
Allah je najveći !!
nadam se da znaš bar malo engleskog http://en.wikipedia.org/wiki/Sinkhole
Kako došlo, tako i otišlo.
Ajme...al' ste svi zaostali, ljubomorni, puni mržnje....zašto!?
Kad vidim ovakva dešavanja u svijetu, iskren da budem, ponosam sam na naše građevinare. Tu se dovede mašina da se provjeri kakvo je tlo, provjeri se dubina tla da li zadovoljava uslove...
ponosan*
Oca mi da pozdravim ove što su došli da promovišu "božiju volju", za trunku su mi smiješniji od autora ovog članka, intelektualno naravno.
Mora da je od poštenog rada napravio ,pa je ovako zemlja progutala
što ti je BOŽIJA sila moj brate :)
nadam se da znaš bar malo engleskog http://en.wikipedia.org/wiki/Sinkhole
Da hoće ovako parlament :DDD
Nemoj ba da guta Parlament, gdje će mi onda Majkićka i Pandurevićka održavati sjednice, ipak su one najvažnije i najažurnije poslanice u historiji demokratske RS. A Uhi Tihi bi se odmah pozvao na vitalni nacionalni interes, jer je zgradu progutala zemlja bosanska, što predstavlja direktan udar na Bošnjake i njhove interese u BiH. xDxDxD
Ko zna kakvi ološi u njoj žive ...
steta dobre vikedicee