Objavljene rijetke fotografije u boji
1
Pogledajte kako je Berlin izgledao prije II svjetskog rata
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svastika na svakom cosetu slicno trenutno Banja Luci rs zastava na svakom cosetu, a i vlast je slicna sa slicnom istorijom a nadam se i buducnosti
Gledajući slike mogu samo reći da je Berlin u to vrijeme bio čišći nego danas Sarajevo. Neka nas je stid.
\"NEPRIJATELJ PRELAZI REKU!!!\" \"NEPRIJATELJ PRELAZI REKU!!!\" i ovi će bre da zaustave naj veću silu u evropi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne budite naivni ljudi.Hitler bi prvo potamanio rome ruse,jevreje i druge slovene,a zatim nekad poslije bi prešao na arape, muslimane,afrikance-crnce, kineze i ostale.Njegov plan je bio da na kraju u budućnosti na svijetu ne bude drugih naroda nego samo i isključivo Nijemci.
hico je reko da nije vodja nacista preso bi na vjeru islam i strogo je postovo jer je mnogo cista vjera... a sa naseg balkanskog prostora su bile osnovane 2 SS divizije kojima je on svakom vojniku urucio licno zlatni kukasti!!!!!!!!!
kako prevariti kladionicu sve na jednom mjestu a potreban minimalni pocetni kapital http://www.onlinebonusi.com/ref/partners.php?ref=1 ps na ovom sajtu ima i dobro takmicenje moze se zaraditi lova skupljajuci posjetu
A koje je nekad Pešta kupleraje imala...
Posebnu pažnju mi je privukla nošnja dama. Kako su samo elegantne i pristojno obučene, a ne k\'o danas. Da ko slučajno iz tog vremena zaluta u naše vrijeme pomislio bi kako je najmasovnija ženska profesija prostitucija.
Ne mogu da shvatim da se netko ovdje divi Hitleru i njegovoj NSDAP. Kakvo nepoznavanje ne toliko stare historije, sramota stvarno.
Kako bi dobro bilo da je ostalo!
Bio je cistiji u svakom slucaju nego Sarajevo u 2012 Sto ce reci da su u Sarajevu uvijek bili prljavci, koji ulice ne smatraju svojom kucom
njemci su sila
Ovo je fotomontaza. Otkud Boris Becker na cetvrtoj slici :-P
Gledaj ceste, ravna, da nam je tako danas.
Kako kaže nearod \" nije Švabo na Komaru\". Da bogdom jest.
Pravo lijep grad bio- dobra architectura
to su bili dani hahaha