Uništavanje Gaddafijevih meta
0
Pogledajte britanske lovce u akciji
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neke činjenice koje sigurno niste znali o Libiji. BNP po glavi stanovnika u Libiji iznosi 14.192 $. Primanja na račun nezaposlenost iznose: 730 $. Plata jedne medicinske sestre iznosi oko 1.000 $. Za svako novorođeno dijete država porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki građanin dobija 20.000 $ početnog kapitala od drzave. Obrazovanje je u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog državljanina u potpunosti je besplatno. Cijene hrane su jako niske. Električna energija za upotrebu u domaćinstvu je besplatna. Država osigurava kredite za kupovinu stambenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila svakom građaninu država plaća 50% cijene vozila (pripadnicima oružanih snaga 65%). Cijena goriva je minimalna, llitar benzina košta oko 0.14 $.
neki dan poslusah predavanja profesora koji prokomentarisa ova njasra u libiji recenicom: djecoupamtite ovo - svaki rat se vodi zbog resursa, ne padajte na price o vjerskim i nacionalnim ratovima - samo resursi!
Vidim ovde se neki raduju da izgine narod, jer je Gadaffi pomagao Milosevicu! Kao prvo, jasno je o kakvim umovima je rijec koji dozivljavaju ekstazu pri pomisli na smrt drugog i njegovo unistenje! Jagomir, brate, pravac! Zbog vas bolesnih smo i stjerani u ovo rasulo u kojem zivimo! Mislite da ste glavni ako mrzite i onda sve to stavljate pod kapu islama! Ma, sta vi znate sta je islam i sta je Bog! Ajd ba dosta vise sa mrznjom! Kapak!
cijih meta?! jel to sad unistavaju gadafijeve protivnike? SA-x nije za vas pomjeranje sata, daj naspavajte se
Bilo je lijepo gledati kada su lupali po Miloševiću , lijepo je gledati i sada kada mlate Gad-afija. Samo naprijed momci Bosna je uz vas.
hajde neka probaju bosnu ovako,preletjelli bi je a ne bi skontali ni gdje je.
Blago receno, nidje veze. Makete ili cak snimci s neke vjezbe.
Da i, šta je poenta? Rokanje najmodernijim oružjem po metama koje se ne pomjeraju? Kojeg li preseravanja!
Neka gospoda iz tkz Koalicije ; UK,SAD,Francuske i ostali probaju ovo na Sjevernoj Koreji,Kini,Rusiji pa da vidimo kako će proći ........
Evo ti malo drustvenog brutoproizvida! http://www.youtube.com/watch?v=4eyuG-C5nH8 Ti to zadovoljan bio kad su Slobini tenkovi rokali ti po kuci? Moja je otisla u mp3. A sta je sa tvojom? Donacija od Gadafija, jel? Junacina sti nam ti neka, svaka cast! Ako se hoces ucitivla kota Gadafiju, idi brate u Libiju...pa se ozeni i kupi sebi dobro auto!!! I povedi ovog dr.andola sa sobom...nek ti bude kum!
Sto bi rekli u nadrealistima BENZIN BENZIN MAJKOOO BENZIN!!!!!
God bless England!
kad malo bolje skontas...svijet se pretvorio u video igricu.
Je li ovo snimke Velike Britanije jer danas je izaslo 250 000 Demonstranata
za ruud, Ove cinjenice sjede. Moj ruud, protiv tih cifara se i bore kapitalisti. Sto da ovako daje lovu od nafte svom narodu i sirotinji kad to mogu usisat zapadne kompanije. Sta ako neko vidi ovo na zapadu pa kaze hocemo i mi besplatno skolstvo ili zdravstvo. Zamisli da je u nas benzin npr. litar 0,20 i da se ne moraju placati lijekovi?....A ja vjerujem ovim ciframa i standardu.Kad gledam slike ili video iz Libije,sve nove zgrade i putevi.A vidi auta kakva voze, sve novi pickup-i i dzipovi.
samo udri stoku koja je milosevicu pomagala, nek budu humci sve jedan do drugog od tunisa do egipta
Bravo! Samo udri, sjeme vama se zatrlo. Nafte? Go*vana!