Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu je laka crna zemlja. Imao je zaista zanimljive brkove.
upitno je reci za covjeka da je mocan, samo zato ako je bogat, evo svako vidi ni da ovi sto se vozaju private jet-ovima ne odlucuju o svojoj sudbini.
Pravda ipak stize zlocince... Inace naftne kompanije ukljucujuci Total su odgovorne za milione mrtvih i desetine sukoba u svijetu... Burn in hell bitch..
Kako li je poginuo da mi je znati? Članak se sastoji od pet rečenica a četiri od njih iste :))))))))))
pise da je udario u grtalicu za snijeg, mada je malo "nevjerna" prica, za ne povjerovati prica jer je tek oktobar ali i da pada snijeg sta grtalica radi u zraku? izmisljena prica o pogibiji kao i mnoge druge
Moguce osveta zbog vojnog broda koji nije isporucen! Isto tako je bilo sumljiva nesreca poljskog predsjedinka 2010 u Smolensku.
Došo Džavo po svoje tako če svi bogataši otići sirotinja nek gladuje,ruke nizase osta sve
Pravda ipak stize zlocince... Inace naftne kompanije ukljucujuci Total su odgovorne za milione mrtvih i desetine sukoba u svijetu... Burn in hell bitch..
Poginuo? Namješteno ubistvo .
причали су ујутру и клели се у мајку да су бркове и цвике нашли чак 50 метара даље у јарку
Slučajno je grtalica bila tu, slučajno je avion baš udario u grtalicu.
ћојк пјан био
...inače, klixo moj dobri, avion je falcon, a aerodrom vnukovo...
...pijani idiot pobije četvero ljudi i prođe nepovrijeđen...
ваља му живит сад.....не очекујем од безбожника да разуме
...mda...živ će se pojest od muke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta, uposlenici i distributivne mreže ( posrednici u prodaji ) Totala, širom svijeta imaju jaku kompaniju, koja im stvarno pruža veliku sigurnost.
Čudno da je rus bio pijan za volanom....
NIJE SE UKLOPIO U PROGRAM "SEDAM SESTARA" ILI JE IZAŠAO IZ PROGRAMA. iSTO JE ZADESILO I "AGIP"- PREDSJEDNIKA UPRAVNOG ODBORA KADA SE NIJE POVINOVAO ODLUKAMA "SEDAM SESTARA" - NESTAO MU AVION KOD SICILIJE!
amidza, amidza....ostadose milijarde zetovima koje ni upoznat neces...mozda da si nekoj sirotinji podijelio nekoliko milijardi da bi te onaj gore sacuvao..ovako...crvi ima da se slade
Ja pomislih umre tip što drži Total Tv pa mi propade džaba mu platio cijelu godinu da gledam crnu sliku.
MojaTV je zakon. Još ako imaš full paket, nemam riječi stvarno... sve pohvale BH telekomu.
moze li se imati vise kanala na onoj klasicnoj anteni ribljoj kosti? mozda neki strani kanali?
Klasika.