Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje najvece penjacko iskustvo su stepenice. neka hvala
@RavenLord Pretpostavljam, one pokretne?!
Da ti kažem smijeri mladiću, već je kasno! A ne bi me ni poslušao, to znam. Nadam se da se nisi barem patio. RIP
99 puta se popeo a 100 poginuo tako s tim nema šale
@gooUser1570857019
Svi oni poginu od ovog, koliko dovar bio ne mozes
Izgleda da mu je penjanje išlo bolje od spuštanja
Lijepi strah
Na kraju te ubije ono sto najvise volis .
Mislite u spustanju?
Ja te pojedince mogu razumjeti jer i ja sam sa 8 ili 9 godina trčao po metalnom luku Ajfelovog mosta na Skenderiji , hodao po kosim krovovima i terasama ispisujući RULOF ali prestao sam to već sa 13-14 godina i prebacio se na isto tako ''adrenalinsko područje'' zvano osvajanje djevojačke naklonosti i ljubavi...
jbg sto nije pazio
moje najvece penjacko iskustvo su stepenice. neka hvala
Tražio čepa
kako je pratilac preživio sa 300 metara pad
@odisejhomerov Nije on pao 300 metara. Obojica su pali samo nekoliko metara na jedan kameni "balkon" na kojem su trebali uspostaviti sljedeće osiguravanje i nastaviti spuštanje. (Penjali su se na oko 15 dužina užeta, pa isto toliko i spuštanje). Jacobson je uspio da se zadrži na onom balkonu nakon ovog kraćeg pada, ali se Gobright samo odbio od njega i pao skroz dole.
Ja mislim udario ga tramvaj
I ja kad se popnem ne znam sić! BTW, pokoj mu duši!
Šta je tražio to je i dobio