Vijeća sigurnosti UN-a
0
Počela tematska rasprava o terorizmu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijeg terorizma ? Konjine cijeg i kojeg terorizma ? Jel srpskog kad su klali i silovali curice mater vam jebem uenovosku (UN).Jel cifutskog sto guze Palestinu 40 godina Jebo vam butros gali mrtve majke redom svima Najveca bagra od sve ste vi UN.Sverceri i drkadjije koji samo peru pare i uzimaju ogromne place za drkanje kurca,svercovanje goriva u ratnim zaristima kao i seksualno zlostaljanje zena po istim.MRRSH STOKO ! Zivjela revolucija , svu ovu bagru treba poskidati ,nabiti na kolac i oduzeti svu imovinu.
Je li to Un-truhla i propala propuh svijetsa organizacija zajeda da osudi Krivoslavne fasisticke ravnogorsko subaraske kokardase.Oni su cuvari Genociteta i fasisticko teroristickog Srbizma. Ovo sranje od UN- treba razjebati svakaoko nikakvog hajra od njih osim dostave humanitarne pomoci i camaca za spasavanje nakon ratova koje nadgledaju u rukavicama sa udaljene i sigurne distance i podrske da jaci ubija slabijeg i nakon tog ko prezivi pruza pomoc pri sahranjivanju pobijenih nakon genocida kome kumiju a potom zlocince nagrade. Ameikanci su potpuno u pravu treba im zavrnuti sve pipe pomoci koju sama fotovo finansira pa nek ih finasiraju oni sto sve osporavaju a pozivaju se upravo na na povelje UN-a.
kurva o postenju - oni o terorizmu. ne treba ti bolji primjer od bh - svaka crkva srusena do temelja. sotonisticko mafijaska međunarodna udruga. Tito je najbolje znao toj bjelosvjetskoj bagri zalupit vrata pred nosom.
milijardu ljudi nema sta da jede a vi po obicaju serete o terorizmu...picka vam materina prevarantska,pokvarena,licemjerna,bolesna treba vas pobiti stoko jedna!!!