Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E drugari ne zavaravajte se Iran ima svo ovo naoruzanje i nuklearnu koju je proizveo jos prije 5 ili 6 godina,pa to znaju i Jevreji i Ameri inace kakvi su Jevreji i Ameri oni bi ih napali odma al znaju da postoji to naoruzanj.Zasto neki zvanicnici izjavljuju ako bi doslo do sukoba sa iranom to bio sukob sa nezamislivim posljedicama,to izjavljuju jer znaju sta IRAN posjeduje,samo nece bit lako nikom jer Iran nije Irak.
Iran štanca rakete i razna druga oružja kao na pokretnoj traci. Ništa od toga samo laprdaju.
bravo ja ba upravu si oni mogu samo razvit govno dok seru,za nih je točak još uvijek čudo tehnike,otrcana iranska propagadnda cccc
al glupo prevodite neke članke to je čudo jedno. radi se o protivbrodskoj raketi i namijenjena je za uništavanje brodova deplasmana do 1000 tona a ne 3000 tona, loš vam je izvor. osim toga treba reći da je ovo vjerovatno iranska verzija kineske protivbrodske rakete TL-6. eto samo toliko.
To braco,,,,,napravite jos oruzja da rokamo cifute... Ahmedinedzad 4 EVER
Po tome je i Srbija nuklearna sila zbog instituta u Vinci. Hajte, ne bulaznite i napisite nesto smisleno i argumentovano ako znate; ako ne znate nema smisla polemisati.
ti si ocito zaboravio da je i iran posato nuklearna sila! tako da ce ćifuti morati mijenjati taktiku, a dobra im je ova raketa, uduplava broj ubijenih cifuta kada se na njega stavi nuklearna bojeva glava :) Nasr1 4 EVER
Pa moze probati da unisti 3000 \"cifuta\" odjednom. Mozda i uspije, ali ode onda Iran u 100 pm kada im \"cifuti\" roknu dvije-tri atomske.
htjeli su napisati da moze da unisti 3.000 ćifuta odjednom, al radi cenzure su ovako srocili
Cuj moze unistiti mete od 3000 tona?! Kakva je to jedinica mjere snage rakete?! Znaci, moze unistiti 3000 tona celika, ili 3000 tona perja, isto mu ga dodje! Je li pricamo o dometu ili o snazi?! WTF?!