Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prava pljacka,a ne ovi nasu sto obiju pekaru i ukradu 2 buhtle
Ovi su male bebice za ove naše političke lidere, oni za jedan projekat ukradu po 30-40 miliona maraka.
...a Sušić iz Pariza kasni u Brazil...hmm
Mi smo mace male, kakvih krimosa ima u svijetu, haha mi mi mi smo leševi eto sta smo lol
"Pljačka u centru Pariza, lopovi oteli nakit vrijedan 800.000 eura." pa onda "Lopovi su ukrali luksuzne satove i pobjegli." Prvo oteli pa onda ukrali, znam da se čini papcima da je to isto ali nije. Slično jeste ali isto nije. Pa onda....prvo je nakit u pitanju pa su onda samo satovi. Znam da je papcima po rajvoSa sat odavno nakit i što veci to bolji i da služi za sve samo najmanje za ono što bi trebalo da mu je namjena, ali prestanite papanluk u medije i na članke prenositi.
Da nisu opet pink panteri
ma to su sitni kleptomani u odnosu na nasu politicku elitu..
simpleks83 05.12.2013. u 17:45 Odgovori 08...a Sušić iz Pariza kasni u Brazil...hmm Zar ti je mama zaboravila rec da ce svratit kod nje mama mu rekla da si talenat pa hoce da isproba budi kuci da nebi na mami isprobo.
Vazduh u ruke pljacka vam materina, ovo je pi**ka!
samo kradite majku im zidovsku
U svijetu se napreduje vrijednim Radom i lackanjem shefovima...!
Jedno je kada grupa inteligentnih lopova kradu nakit bjelosvjetskim bogatašima, a drugo kad jedna cijela nacija, od druge krade istoriju, jezik, teritoriju, kulturu.....
Nema sta, Srbi rade ono sto najbolje i jedino znaju raditi, kradu!
Jedno je kada grupa inteligentnih lopova kradu nakit bjelosvjetskim bogatašima, a drugo kad jedna cijela nacija, od druge krade istoriju, jezik, teritoriju, kulturu.....
panteri???
Opet će po Srbima otići.....