Seksom protiv opozicije
0

Plavooka ljepotica Ekaterina Gerasimova je najefikasniji tajni agent Kremlja

Sarajevo-x.com
Ekaterina Gerasimova
Ekaterina Gerasimova
Ekaterina Gerasimova ima prodorne plave oči i lice nevine djevojke iz susjedstva, a voli se pomalo, amaterski, baviti modelingom. No, ona je, zapravo, najučinkovitiji tajni agent Kremlja, odnosno druga Mata Hari, piše britanski list Telegraph.

Njena misija je, kako se tvrdi, da diskredituje istaknute kritičare Kremlja tako što će ih namamiti u kompromitujuće situacije. Nudeći vlastito tijelo, seks, te kokain i marihuanu kao poticaj, Katya, kako je inače zovu, uspjela je odvući u krevet barem pet-šest kritičara Kremlja.

Nanijela im je štetu reputaciji ovisno o njihovom bračnom statusu i odgovornosti.

Najnovija žrtva je Viktor Shenderovich, novinar i scenarist sada već 'mrtve' satirične TV emisije. Viktor, koji ima suprugu i kćerku, priznao je da je spavao s Gerasimovom, ali je naglasio da mu je smjestio Kremlj.

Pokušao je ismijati autoritet Vladimira Putina, ruskog premijera, a sad mu je ugrožen brak.

Nije Viktor jedini, u Ekaterininu zamku upalo je još nekoliko ljudi koji su protiv Kremlja, među kojima je i lider radikalne nacional-boljševičke partije koji je također uhvaćen u 'besramnoj situaciji' s 20-godišnjakinjom.

No, za razliku od sovjetskih vremena kada su kompromitujući materijali korišteni za ucjene, Gerasimova sada sve uredno objavljuje na internetu.

Bilo je potrebno tek nekoliko sedmica da žrtve shvate da su svi upali u zamku jedne te iste djevojke.

Malo je poznato da Gerasimova ima registriranu online agenciju za modeling koja nudi lijepe djevojke za reklamne kampanje, izložbe, modne fotografije.

Njene fotografije pokazuju brinetu koja pozira u donjem rublju, s ružičastim lakom na noktima i širokim osmijehom. Na društvenoj online mreži sebi je dala nadimak Moo-Moo, a žrtve ističu da je koristila različita imena, pričala različite priče, te da je bila vrlo uporna u svojim preduslovimova.

Neke od žrtava su rekle kako su znale da nešto nije u redu kad bi im iznenada ponudila drogu, a u jednom slučaju je mladom opozicionom lideru ponudila da se pridruži njoj i prijateljici u eksperimentisanju s velikim izborom seksualnih pomagala.

I, dok se priča "razbubala", Katye, kako se čini, već neko vrijeme nema "na sceni", jer se povukla, no, jedan ugledni kritičar Kremlja već je upozorio da očekuje sličan video zapis njega i Katye na internetu.