Imitirao junaka video igrica
0
Plastičnim padobranom dječak skočio u smrt
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super
imaš ti i pilića sisati :)))
To je rješenje svih problema. Ako si zaostali imbecil sa mozgom smještenim negdje u guzici umjesto u glavi, samo otiđi na najbližu TV stanicu ili novinsku kuću, predstavi se da si psiholog ili sociolog i okrivi video-igre za sve današnje probleme. Ko daje ovim majmunima diplome?
drama
Roditelji su krivi...
moj drug stalno igra soccer. imitira ibrahimovića. traže ga da potpiše ugovor sa manchesterom. hahahaha. ma jednom rječju bolesna amerika.
eto, sad optuzite video igrice! djecijih gluposti je uvijek bilo i bice, naravno da se ponekad desi i nesretan slucaj. sjecam se slucaja djecaka iz moje skole koji je negdje pocetkom devedesetih za opkladu preskakao vagone i poginuo od viskokog napona. da se to danas desilo, garant bi za to krive bile video igrice. i sam sam pravio gluposti od kojih mi se danas ledi krv u zilama kad se sjetim. sreca pa neke od najopasnijih ideja nikad nisam sproveo u djelo.
u tebe je mozak manji od piletove sise
Ja se cudim (opet) Sa-X-u i retorici. Cuj POD???!?!?!?!?!??? pored zgrade. Hahahahahahahaha!
jupi ti si rođen pod sretnom zvijezdom ali po okolinu ne toliko kao ovaj bistroumi djecak
trebao je probati sa kisobranom
hahahahahaha, VRH