Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žnoru brale...
29:40 I sve smo prema grijesima njihovim kaznili: na neke VJETAR, pun pijeska poslali, a neke strašnim glasom uništili; neke u zemlju utjerali, a neke potopili. - Allah im nije učinio nepravdu, sami su sebi nepravdu nanijeli. TEFSIR "I sve smo prema grijesima njihovim kaznili", tj. Njegova kazna je bila odgovarajuća: "na neke vjetar pun pijeska poslali", to je bio Ad; njih je zadesio ledeni vjetar koji je nosio pijesak sa zemlje i obrušavao ga na njih, zatim ih je vjetar čupao sa zemlje i dizao prema nebu, pa potom bacao naglavačke o zemlju pa su ostajala tijela bez glave, "a neke strašnim glasom uništili"; oni su bili Semud, koji su zaklali Allahovu devu iz nevjerstva, pa su bili kažnjeni strašnim krikom i usmrćeni: "neke u zemlju utjerali"; to je Karun, koji je činio nepravdu, nasilje i griješio prema Gospodaru, hodao je oholo, likovao je i sam se sobom ponosio, pa je utjeran on i njegov dvorac u zemlju i u njoj će ostati do Sudnjeg dana, ....
Aerodromski saobraćaj, hahahahaha.
Meni stvarno nisu jasne ove budale sto trce sa bikovima i zamalo izginu
"Predznak sudnjeg dana,Bozija Kazna,Stigla ih Bozija ruka" - Veliki primitivni i zatucani vjernici na Balkanu,pogotovo u BiH (Sve se ono kao vjeruje,posti,a da brze vrijeme prodje do iftara,sere se po klixu )
Tebi je sudniji dan u glavi
Da Bog da ih nešto poklopilo za sva vremena!
Zbog zaradi čega?
hit the dust
Sila bozija.
Nisu svi ljudi iz Amerike zli.
Montaža čuda čini.
Ti si cisti dokaz
Zekane, ne kontam