Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma taj covjek nije ni postojao, tako da nije ni mogao napisat to pismo.
Pismo nestalo sa svih zapadnih platformi, fantazija kako su uspjeli apsolutno toliko puta dijeljen dokument obrisati sa lica interneta.
Riječ terorista predstavlja nekog ko je radi ideala čovječanstva, istine i pravde, odlučio da žrtvuje vlastiti život i živote drugih. Pitanje je nakon svih tih etiketa o teroristima, jesu li oni zaista negativne ličnosti ili pak pozitivne?
'Evo ja sam Bin Laden i preuzimam odgovornost za terorističke napade' i dođu CNN i BBC i puste u eter
To što je terorista ne znači da je u krivu. Zapadni kolonizatori su samo izvukli granice bez razmišljanja o geopolitičkoj, istorijskoj i kulturnoj situaciji na Bliskom istoku. Plus, uradili su ono što je Hitler želio a to je makinjanje Židova iz Europe ali umjesto kamom i puškom oni Židove napravili Arapskim problemom.
Bin Laden, Gadafi, i drugi "lideri" iz arapskog svijeta su itekako bili u pravu,,,
Đe ba pismo?
AMERICKA VOJSKA JE OBJAVILA DOKUMENTE I DOKAZE DA IZRAEL STOJI IZA POMENUTOG NAPADA.
11. septembar je bio inside job.