Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi strajkuju mjesec dana godisnje.
Sada će se uključiti Branka Rudan i Centrotrans da pomognu vladi i građanima Njemačke kako bi prevazišli ovu krizu i slomili štrajk.
Hebem li ga ovi kao da su iz BiH.
Samo strajkuj i trazi svoj prava... Nego, ako te interesuje kako sam bezbolno izgubio 15 kilograma i bio zadovoljan tokom cijelog procesa odgledaj video na linku ispod. Na kraju sam došao u poziciju da organizam traži još i još a strah od promjene je sam od sebe nestao. http://bit.ly/2ex9fIj Lajk i subscribe :) Hvala!
vi ćete taksijem a mi imamo voz