Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjetar u ledjA Miletu, i svim Separatistima sirom evrope !
Omnia mutantur, nihil potuebant !!! Šta s to nemože mjenjati ??? Ako se promjeni zašto bi propalo ??? Baja raspisuj !!!
Nekada najmocnija pomorska sila sa svojom Armadom. Strah i trepet tog vremena. Skoro sva Juzna Amerika danas prica portugalski a ne spanski. Vjerovatno zbog nacina kako su Spanci tada uvodili demokratiju. Katalonci i Baski nisu Spanci, a narocito nisu poslije Franka.
Ovo ce bit nesto poput referenduma u dodikistanu o danu tzv. republike. Odradice ga, svi ce biti za, i ostace sve na istom.
Jos malo pa raspad ove ebene BiH
aha, bice, bice, bice do zime. ponavljaj i nadaj se
@DateNijeElBake vidiš ove dislikes na tvoj komentar, njima normalne ideje ne idu u glavu, vidiš da su tzv. srbi i hrvati u BiH šizofren narod, oni bi neke svoje države hahahaha jadni mali
jest mi zao dijela BiH koji se poredi s Katalonijom
Sezona referenduma je krenula. Zbogom bosno