Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali članka i kur*a............ klixovi propagandisti su oćito prihvatili oznaku klik kurvi.......
Prava engleska imena
Pa majko draga kakav je ovo tekst, čitam naslov pa uvod pa ne mogu da skontam, jel poginuo britanac albanskog porijekla, jel albanac terorista ili žrtva napada, jel bio član te škole ili je pobio te članove škole...dragi Klixovci, prošao je vikend, mogli ste se barem danas prestati drogirati...
Eto ti belaja za Davida Camerona.Sad mora dobro razmislit hoćel tamo upisat svoju princezu ili da je odmah pošalje u Siriju,onako neškolovanu.