Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su priznali 20 slobodno dodajte jos jednu nulu - prema izvještajima Anadolu Agency (AA) u proteklih pet godina je u tom ratu ubijeno najmanje 361.000 ljudi, među kojima 235.140 civila, život je izgubilo najmanje 20.000 djece
Sta je tu strasno? Ah nisu ubili u Bosni. Koliko su ubili u Hirosimi pa nije bio genocid? u Drezdenu ili Manili. Ali to su svakako manje vazni ljudi nego Bosnjaci, Srbi ili Hrvati zar ne?
Sjecate li se kada je Murica kritikovala Rusiju jer su oni slucajno ubijali civile?? Hipokriti
Ne sjećam se. Daj link na jedan članak.
Izjava Pentagona poslije pogibije civila: ''Nije namjerno, ali eto desilo se. Zatekli su se tu usput.'' -Niko nije kriv, ava ava ava, sudija je krava. Je suis civil! Bitno je da se u Parizu, Belgiji i SAD-u proglasi dan žalosti, a to što smanjuju populaciju u ovim siromašnim zemljama to ćemo progledat kroz prste. Pišam se po toj demokratiji!
Kad se već pišaš po demokratiji zbog ove pogibje civila, očito ti nije ni približno jasno šta je to demokratija.
Ma to Rusi pobiju u pola jednog napada oko Alepa. Ali iskreno zalim za civilima. Medjutim, kada vlade ne mogu da smire pobunu u zemlji onda obicno pozovu nekog jaceg u pomoc. Tako je i nasa vlada radila. Znam da cu sad pokupit minuse od sva tri konstitutivna naroda iz BiH... ali ovo je moj stav.