Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste dobar ali sigurno ne najbolje sto Rusija ima jer da je najbolji ne bi bio namenjen izvozu, taj avion je tu da se promovise.
tako je....rusi vec razvijaju su47
U naslovu "impresioniran", u tekstu "smatraju da bi bio ozbiljan protivnik"!
Izvor: SRNA -> hahahahahhaahahhah
Nedaj bože da svečetiri uzlete. Nema Turčina koji bi mogao odoliti takvoj poslastici.
Toliko su ovi avioni tehnološki napredni, da turci i nato nisu ih primjetili a svakodnevno upadaju duboko na tursku tesritoriju.
f15 je bolji i skuplji avion od f16 jer je f15 laksi,brzi i napravljen za borbz u zraku dok je f16 napravljen kao visenamjenski avion koji djeluje i prema metama u zraku ali bolje prema zemlji f16 ima bruku zemalja dok f15 ima samo usa australija uk izrael i mozda saudijska arabija f22 i f35 su jedini avioni pete generacije, su35 ne treba podjecnjivati i ovaj naslog nam nista ne govori. jer f15 i f16 su lagano pobjedjivali sbe ruske avione sirom iraka, sirije, libije, jugoslavije itd.
f15 iz 70ih sa dosta inovacija i poboljsanja protiv su35 iz 90ih sa isto poboljsanjima. dovoljno govori podataka da bi jedan noviji avion mozda mogao parirati avionu iz 70ih. bas me zanima kako bi se su35 nosio sa f22, iako okosnicu americke avijacije nose f15 i sa nosaca aviona f18
Oktagon impresioniran ruskim Su-35S
jeli to ukinuse komentare na amri i dzeki
ipak nisu, samo su malo imali problema :) mada bi trebali
Americki komandant RV rece javno da SAD zaostaju za Rusijom i da prvi put od '45 nemaju prednost u vazduhu. Mogli ste koju rec o SU-35S.
Inace NATO ovaj cudo tehnologije naziva Terminator, sami zakljucite.
@Teufick Tipicno balijsko razmisljanje, pitaj cije motore koristi NASA, moj balija slinavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da neće možda da kupe nekoliko komada?
Rusi koriste intervenciju u Siriji kako bi testirali novu generaciju aviona u neposrednim borbenim uslovima. Na sirijskim civilima i pokojeg ekstrmisti, više kao kolateralna žrtva.
Pentagon spinuje kako bi isprosio lovu za vojni budžet. Ne morate više preuveličavati snagu Rusije. Smješni ste. Daće bankari lovu da idete u rat.
ne spinuju nego lazu...lazu sami sebe i svoju vladu.....rusi su ih u vojnoj avio industriji rasturili...trenutno ne postoji avion koji se moze suprostaviti su35....nevjerovatna je stvar da taj avion moze zakociti i stajati u vazduhu desetak sekundi
@serbicodrinskyy nevjerovatna je stvar da taj avion moze zakociti i stajati u vazduhu desetak sekundi Hahahhahaa, jel škripe gume kada koči :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jedna f-16ka bez problema protiv 5ero ovih
dovoljno se razumijem, dovoljno kad se kaže f-16 "fighter jet" koji je stariji od rusije i srbije zajedno.
@glas-razumaglas-razuma garantujem kad bi poslo 10 f-16ki i 10 ovih ruskih 35ici na misiju neku da bi na kraju na nebu bilo 10 f-16ki a 7 su-35ici jer 3 35ice nebi ni upalile koliko su kvalitetni:)