Tovadros II naslijedio Šenuda III.
0
Patrijarh Koptske crkve stupio na dužnost
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovo je naslov sa klixa \'\'U dvije tuče u Sarajevu izbodene tri osobe \'\'a kaze moze covjek bez relegije ?ko je nacelnik sarajeva sad onaj bez relegije sto nezeli da se suprostavi nemirima jer onaj jedan od tih!
Kako moze drugi da naslijedi treceg? o.O
SVE SAMI DEMONI... \"VUKOVI U JAGNJEĆIM KOŽAMA\"..ČOVJEČANSTVO UMIRE OD GLADI, BOLESTI, RATOVA A OVI PAUNI SE ŠEPURE U POZLAĆENIM HALJINKAMA I PRIČAJU ŠUPLJU KAKO SU ONI BOŽIJI PASTIRI...RELIGIJA JE NAJVEĆE ZLO NA PLANETI KOJOM ILUMINATI DRŽE LJUDE U POKORONOSTI... \"BESTIDNICA ĆE BITI UNIŠTENA\" A OVI DEMONI SPALJENI...\"PRAH PRAHU - PEPEO PEPELU\" SMRT RELIGIJAMA - SLOBODA ČOVJEKU !
U SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJA?
jos jedna u nizu opijuma za narod zbog koje ce sutra biti pobijeno nezudnih 100 000 djece i starijih F U J ! nemam nista protiv vjera., ali zasto sto ih ljudi zloupotrebljavaju, zivio komu.nizam, vjere u kuce !
U SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJAU SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJAU SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJAU SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJA?
U SARAJEVU VLADA DICK TATURA NEDOZVALJAJU GRADJANIMA DA BIRAJU GRADONACELNIKA NEGO STRANKE POPUT SDP-A NATURA SVOG NACELNIKA gdje je ovjde DEMOKRATIJA?
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas ;)
sdp ukinuti kao komunizam lagumdzija je DICK TATOR
SDP LESHINARI
ono sto je gaza to smo mi tako ce i nas srbi malo pomalo smanjivati a ti zlatko nastavi izdavati
JA VIJESTI I VANAGO !
Kopti dobar narod, mrze muslimane kao što ih i naša dva konstituivna naroda mrze. Muslimane u rezervate !