Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po koji ih put 'napadaju' ove 'sile' pa ih jos nisu pobili, dajte ne kenjajte vise.
Kakav je ovo cirkus Svi šalju vojsku u borbu protiv lafo bradonja (Njemci poslali najveći kontingent od II Svjetskog rata). Rusi su isto tako poslali do 7000 vojnika u Siriju (isto da se bore protiv bradonja). Ukratko u vodama Sirije ima američka 5 flota, Francuzi sa svojim nosačem, Englezi su na Kipru, tu su barem dvije njemačke fregate (zvanično da brane Amerikance (vjerovali ili ne)!!!), ali i Iranci, Rusi Kinezi, Sirijci, Turci i Izraelci. Ovdje se upravo izvode (pred)borbe III Svjetskog Rata, kao dva boksera koja reže jedan na drugog pred početak bitke, a ispod stola se udaraju po jajima
http://boljatuzla.ba/svi-biseri-predsjednika-fbih-fadila-novalica-sa-danasnje-sjednice-parlamenta/
nikad oni avionima isil unistiti nece... gdje vojnicka cizma ne kroci, ta zemlja nije oslobodjena, zauzeta, ociscena... sve ostalo je isto sranje kao u afganistanu, iraku, libiji... trenutacno stanje... katastrofa....
Hebe lud zbunjenog ba !
Davide, koji si quratz do sad ček'o ...??? Nisi naivko da si mislio - neće mene ...!!!
Ulaze javno u rat i onda im cudno kad dodju nekakve budale samoubice da se raznose po Londonu. Pa jestel u ratu? Ne mozes biti u ratu dole u Siriji a u Londonu nisi. Jel to ti biras gdje se ratuje? Ne mogu da skontam ovo shvatanje. U ratu ste uvedite mjere znaci policijski sat, kontrola svega, manje okupljanja uvedite ratno stanje. Sad ce oni proslavljat bozicne i novogodisnje praznike ko sto uvijek i prosljavljaju a sad su u RATU.
Jadna Sirija. Ko god ima kakav avion ispuni formulare i i de tamo bombardovati. Boze sacuvaj.
Demokratija u akciji
neznam ako im je stalo da ih pobjede neka spreme par hiljada legionara i to ociste na brzinu.kakvu silu napravise od ovih slina.pogledajte koji snimak kakvi su borci.cucne iza zida i istrese okvir metaka vise u zrak nego u metu.i za njih treba sve dignuti na noge.svasta.ovaj svijet stvarno glup komplet.
Lizite po onom sto ste pljunuli
Samo da civili ne stradavaju......
Krepaj. To što ti laprdaš neko upravo prolazi
Svjestan sam toga al .ebala te ironija kad su životi u pitanju, Kontaš li sad?
A imal' to veze sa sex-om???
Brkica na haparatima :)
Pocinje III sv. rat, zao mi je tog nesretnog naroda, s jedne strane imaju naftu i trebali bi zivjeti bogato, s druge strane imaju proklestvo kojeg se svi zele docepati. Ima jedna stara poslovica, mogla bi se odnositi na ovo vrijeme, glasi "Nema rata dok se na Bagdadu ne otvore vrata".